Amanita
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 359
- İsim
- Hasan UĞUZ
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşımın Scott marka bisikletinde bulunan amber yanak lastikleri bana verdi. Ben de kontrol etmeden taktım bir baktım Scoot Foil modelinde önler 25 mm arkalar 28 mm. Kuvvetle muhtemel maşa aralığı ile alakalı böyle bir yöntem seçmişler bende bu şekilde kullanmaya devam ettim aslında bir bakıma mantıklıda popo konforu için arkaların 28 mm olması iyi oluyor aslında benim bisikletim 34 mm dış lastiğe kadar destekliyor kışın belki 32 mm lastiklere geçiş yapabilirim hem önde hem arkada.Neden?
Oncelikle bisikletiniz disk mi pabuclu mu ona bakmaniz lazim. Pabuclu ise genellikle 25mm uzerini desteklemiyor. Diskse masa olculerinizi kontrol edin veya bisikletinizin internet sitesine goz gezdirin.Kadronun maksimum hangi dış lastiği takmamıza izin verdiğini nasıl anlarız?
Bisikletim eski bir bisiklet, internette bu bilgiyi bulamadım. V fren genelde 28mmye kadar diye biliyorum ben. Benim aradığım bilgi maşanın belli bir yerini ölçüp maksimum hangi lastiği takabileceğimiz gibi bir şeydi. ama yine de teşekkür ederim.Oncelikle bisikletiniz disk mi pabuclu mu ona bakmaniz lazim. Pabuclu ise genellikle 25mm uzerini desteklemiyor. Diskse masa olculerinizi kontrol edin veya bisikletinizin internet sitesine goz gezdirin.
Bisikletim eski bir bisiklet, internette bu bilgiyi bulamadım. V fren genelde 28mmye kadar diye biliyorum ben. Benim aradığım bilgi maşanın belli bir yerini ölçüp maksimum hangi lastiği takabileceğimiz gibi bir şeydi. ama yine de teşekkür ederim.