Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

@Canoguz1 @hamlet2006

@Canoguz1

bisikleti aldığım esnafta aynısını söyledi bunlar kutu içinde var ama sakın takma dedi anlam verememiştim, ben o ara); neden ayaklık yok? kutudan pedal çıkmıyor da neden takmamam gereken şeyler çıkıyor? diye cevapsız çınlamalar içinde alabora oluyordum. :koptum:

Scudo
@Mhmm@
Benim kullandığım kedigözleri ''aero'' özellikli.Boş yere ''akışkanlar dinamiği'' okumadık,bir işe yarasın.:krnz:

:D

@hamlet2006
Hem amacımı belirtmiştim.:harika:

@Ziya On Road flat bardan dropa gecis ayiptir sormasi ama ne kadara mâl oldu?
Ben de gecmek istiyorum fakat hem maliyeti hem de değişim sonucunda viteslerin uyumsuzluğu gibi sorunla karşılaşmaktan korkuyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Osener Eğer hd fren kullanılacaksa en düşük set Tiagra ki 105'e fiyat olarak çok yakın hd olduğunda. Mevcut sistemde uyumlu parça varsa maliyette düşer. Ben direk 105 sete geçtim. O zamanın kuruyla grupset 3500 TL tutmuştu. Ayrıca göbeklerinde değişmesi gerekti. IceTech rotorlar falan 5500 TL gibi masraf çıktı.

@Mhmm@ eski kasa triban 500 flat bar. Benimki sram x3 oldugu için tercih etmistim Dropbarli microshift r8 diye almamistim, almadigima da pisman değilim aslinda ama sirf şu duz gidon olayi bir süre sonra sıkıyor diye Değiştirmeyi dusunuyorum.

@Adrenalin26 Onu bunu boşver de sen nerelerdesin ? Anlat bakalım
Yağmurlar
@hamlet2006
pek ilgimi çeken konular olmayınca, uğramıyorum artık foruma Canyon ile yollara devam, gerçi Bu aralar yağmurdan dolayı ara verdim.

@hamlet2006

Jant teli üstüne takılan turuncu kedi gözleri bana biraz itici geliyor. Çocukken bindiğim dandik ötesi çelik yığını market bisikletlerini hatırlatıyor bana. Onun yerine bisikletin jant çemberi ve çeşitli yerlerine istediğin renk şu kedi gözü bantlardan alıp saç kurutma makinesi yardımıyla yapıştırırsan çok havalı görünür bence:

(link)

Bu da benim bisikletim:

Not: Videoda hoparlör sökülemiyor dedim ama bu hafta gidona kablo bağları ile bağlı normalde vakumlu ayak olan aparatın üstünden hoparlörün sökülüp takılabildiğini keşfettim. Hoparlör ipx4 sertifikalı su geçirmez bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
IMG_20181229_201339.jpg IMG_20181229_201235.jpg
IMG_20181229_211041.jpg
Son modifiyem, igpsport igs618'i tutan igpsport s81'in altına quartz marka aydınlatmamı monte ettim. Tamamen kendi parçalarını kullandım sadece kendi vidaları kısa kaldığı için uzun vida buldum. malzeme çantam iyidir. :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
''Top tube bag'' denilen üst boru çantasıyla bar,çikolata gibi enerji vericilere çabuk ve kolay ulaşım sağlanarak, sürüş sırasında karbonhidrat depolarımızı devamlı dolu tutabiliriz.Bence güzel bir modifikasyon:D

190543

190544

@Mhmm@
Hocam o gidonun modeli nedir?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri