Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Benim bisikletimdeki modifiye;
Watt basmak için değil,pedala düz basmak için.Takılan bir aparat yardımıyla yol pedalı; normal ayakkabı ile kullanımı sağlanarak günlük kullanıma adapte olabiliyor:

IMG_20180406_103148.jpg

İlgilenen olursa:İnceleme - Yol Bisikleti Kilitli Pedal Platformu

Scudo
@trainspotting35 Hocam kafaya takmayın bu tür şeyleri, şunun gibi bir modifiyeli bisikletle adminlerin aklını başından alabilirsin:
screenshot_20171229-193859-jpeg.141102

@mümtaz öztürk

Abi bisiklet çok güzel olmuş acaba aero barı nerden aldınız veya markası nedir acaba bende bisikletime bu tur bir bar takmak istiyorumda uygun gelirse bende alicam

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Alım gücümüz yüksek olsa yabancı forumlardaki insanlar gibi 4-5 bisikletimiz olurdu ve kimse sıkılmazdı. (ben zaten sıkılmıyorum) Herkes birkaç fotoğraf atıp bıraksa, o konunun hiçbir güzelliği kalmazdı.

Konuyu baştan sona okudum onu belirteyim öncelikle. Bu forumdan düstopyasfag nickli bir ergen tarafından engellenmiştim vakti zamanında. Paçası yiyorsa derdini anlatsın demiştim ama anlatamamıştı.

Dolayısıyla şikayetinizde gayet haklısınız. Serkan dediğiniz herif uzman falanda değildir bu arada. Forum yöneticisi diye özel bir saygı göstermenize gerek yok. Alt tarafı bisiklet süren normal bir insandır.

@trainspotting35 Bahsi geçen yönetici, günün fotoğrafı başlıklı konuda mütemadiyen profil jantlı üst seviye yol bisikleti fotoğrafı paylaşmakta. Şahsen bunun beğeni sayısını artırmaya yönelik bir girişim olduğunu düşünmekle birlikte, bundan rahatsızlık duymuyorum. Bisiklete dair tekel niteliğindeki bu güzel platformun, kırmızı adlıların egolarını tatmin sahasına dönmesi rahatsız edici. Ben aslında eski bir üyeyim ve bu tip tutarsızlıklar sebebiyle üyeliğimi iptal etmiştim ancak artık takılmamaya karar vererek yeni üyelik açtım. Bu tepkiyi gösterebildiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

@Şerif Feridun

Abi şimdi ucuz bisiklet demek biraz kaba kaçıyor tamam bisikletimiz 2000 tl veya altı olabilir ama guzeldir şimdi ayrımcılık yapmam yanlış bir şey

@mariokaldato
Çok şükür içki,sigara kumar yok;yerlerine Scott,Merida ve Bottecchia var.Bottechia 94 model dağ bisikleti, çocukluğumdan beri duruyor.4 lü aynakollu.o_O

Tecrübe ile sabittir bisiklet olayının özü yol bisikletiymiş.:harika:

Bu da çok sevdiğim bir arkadaşımın Carraro Cr 022 si
IMG_20180208_174401.jpg

@Bisiklet sever 93
Çok kaliteli bir şey değil. Kırk beş liraya almıştım mahalle bisikletçisinden..:) Aynısını erdoğanlar bisiklette görmüştüm.

@Bisiklet sever 93
Ona bakarsan benim bisikletler külliyen 1000 Tl altı ama nabacan no country for poor man deyip banlanıyor insanlar. Bi de üstüne haklı çıkarsan daha da sinirleniyorlar sana.

Geri