Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
@vatansever o kadar bisiklet almışsın keşke hediye etselermiş abi teh diyorum esnaflık ölmüş be .. (serzeniş içerir)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@isosel Yok yok siz yine de esnafları kötülemeyin.

@isosel ellerinde yoktu hediyemi aldım yoksa tane karbon suluk kafesi siparişi vereceğim ama malum doların yönü hep yukarı

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@eberkol

Bryton fiyatına göre harika bir alet. GPS bağlantısı, kadans ve nabız sensörleri herşeyiyle sorunsuz.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@S.Çal
Hayırlı olsun, yakışmış :harika:

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@vatanseverDedim sana bari siyaha boyayalım diye ;)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Adrenalin26 hocam fulcrumlardan sonra biraz daha konforlu geldi iyi birşey mi gorecez. İyi duruyor bisiklet üstünde ama gerçekten

@S.Çal
Benimde ilk farkettiğim konforu idi..
Tartma şansınız oldumu?

@Adrenalin26 evet oldu ama fabrika verisinden bi 70-80 gram fazla cikti. Muhtemelen o degerler jant şeritleri olmadan ölçülmüş. Ölçümü hassas mutfak tartisi ile yaptim.

@Adrenalin26 akşam iş çıkışı şöyle 1 saat deneme sürüşüne çıktım
(link)

@S.Çal
Bende ölçtüğümde 50-60 gr fazla çıkmıştı ama eski jantım mavic aksium elit, fabrika verisi 1780 olmasına rağmen 1860-1900 gr arası çıkmıştı, neye göre veriyorlar bu ağırlıkları bilemedim

@Adrenalin26 tahminimce jant ustunde hic birşey olmadan olcuyorlar:harika: ayni durum benim eski fulcrumlarda da var

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@S.Çal

Ortalamaya maşallah diyelim, nazar değmesin.

@S-Works

Siyah Plasti dip ile üstten tam kapatmayacak şekilde geçsek gölge gibi, olur mu? . Olursa alıp geleyim :)

@izzetince
Sizdeki 310 modeli diye gördüm. Batarya durumu, kayıt süresi nasıl? Şu an alide 260 TL

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Geri