Ben de bir kaç değişiklik yaptım:
Sciroccolar gitti Zon"d"alar (d yerine t olmadığına çok mutluyum)
Fren kolları Ultegranın yeni 6800 ü ile değişti.
Gidon fi'zi:k ile sarıldı.
Yollara çıkamadığım zamanlar hepiciği bana darıldı..
@S.Çal evet ölçtüm, katalogda sitesinde verdiği ağırlık 1650, benim tartıdanda olabilir, 1680 çıktı Bşr kez daha ölçtüm 1700 çıktı. Mavic aksium lar 1890-1920 arası çıktı hep...
Bisikleti bir güzel temizleyip parlattım ki;nano düzeyde bisiklete etki eden drag etkisini(bir nevi aerodinamik sürtünme)azaltayım.Siz hiç kirli bir yarış arabası motoru veya bisikleti vb gördünüz mü?(Tek sebep sponsorları net göstermek değildir)Herhalde 1-2 watt kazanmışımdır.
Toplanın arkadaşlar kanıt ile geldim. Şaka şaka. Biraz takıntılı bir insan olduğum gerçeği doğrudur. Kafama takıldı ve Serkan Bey'in gerçek bir Geotech hayranı olduğunun farkına vardım. Ersin Bey'in Geotech marka bisikletinin 14 sayfada toplam 11 adet fotoğrafı mevcutken ki (Bisiklet üzerinde gördüğüm kadarıyla hiçbir değişiklik yok) sadece ben sevgili yöneticimize karşı geldiğim sesimi çıkarttığım için mi o sayfadan uzaklaştırıldım. Tek sayfada 2 foto paylaştığı bile olmuş ne fotoğrafları silinmiş nede kişiye özel uyarı almış. Ben ayrıca hem Fuji, hem Lapierre bisikletlerimin fotolarını paylaşmışken. Eyyorlamam bu kadar.
yüksek fiyatlı (3000, 5000 TL olanlar değil harbiden yüksek olanlar) katalog çekiminden fırlama bisiklet fotoları, diğer grupta direk geçtiğim fotolardı. aksine yaşanmışlığı olan, dağa bayıra girmiş, manzaraya karşı durmuş, gerekirse bozulan parçanın onarımı, onarım hikayesi konmuş fotolar daha samimi gelmekteydi. bence güzel bir sayfa olmuş
Üzüldüğün Şeye Bak
Bakıp bakıp resmine , türkü yakıp ismine...
Biraz kafamız dağılsın değil mi. Valla bu konu başlığı bayağı iyi. Biraz isyan biraz dertleşme...
Hocam hayat kısa hele ilkbahar çok daha kısa .
Ya gülüp geçeceksin yada pedala basıp geçeceksin. Sağlıcakla pedallayın.
@Çağdaş78 Yok Çağdaş Bey inanın takıldığım nokta o değil ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Ben yapılan haksızlığa tahammül edemiyorum. Yoksa konuştuğum kadarda pedallıyorum valla. Sağa sola giydirip pedal çevirmeyenlerden değiliz hamdolsun.