simplonmurat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 330
- İsim
- Murat ALTINCAN
- Bisiklet
- Simplon
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta sonu turumuzu tamamladıktan sonra,Fatih arkadaşımız eve dönüş yolunda yine bir mazgal sorunuyla karşı karşıya kaldı.Neyse ki ciddi bir yara almadan kurtuldu.Ama bu demek değildir ki her seferinde yara almadan kurtulacağız.
Fatih arkadaşımız hemen gerekli mercilere mail attığını yazmış.Acaba bir kaç mail bu soruna çözüm olabilecekmi?benim düşüncem türkiyedeki bütün bisikletçiler bir tane mail yollasa eminimki bu onların dikkatini çekecektir.
Lakin çekmez ise o zaman daha başka yollarla sesimizi duyurmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum.bu konuda siz değerli bisiklet dostlarınında görüşlerini istiyorum.
Saygılarımla
Murat ALTINCAN
Fatih arkadaşımız hemen gerekli mercilere mail attığını yazmış.Acaba bir kaç mail bu soruna çözüm olabilecekmi?benim düşüncem türkiyedeki bütün bisikletçiler bir tane mail yollasa eminimki bu onların dikkatini çekecektir.
Lakin çekmez ise o zaman daha başka yollarla sesimizi duyurmaya çalışmalıyız diye düşünüyorum.bu konuda siz değerli bisiklet dostlarınında görüşlerini istiyorum.
Saygılarımla
Murat ALTINCAN