Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Göbeklerinde Koozer RS390 mı, yoksa Novatec F482SB

Osman Atasoy

Aktif Üye
Tepki
66
İsim
Osman Atasoy
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,
Yürüyen aksam olarak Yol bisikletinde en önemli gördüğüm ekipman jant göbekleri. İyi bir Jant seti genel olarak çok maliyetli olduğundan, mevcut jantlarda (WH-RS010) sadece jant göbeklerini değiştirerek iyi bir performans yakalanabilir diye düşünüyorum. Daha ucuz olan Koozerve Novatec de yeterli diye düşünüyorum. İki tip arasında kararsız kaldım. Yol Göbeklerinde Koozer RS390 mı, yoksa Novatec F482SB ? Tecrübesi olan paylaşabilir mi? Ayrıca jantı da ördürmek gerekebilir, mevcut jant telleri olmayabilir, değiştirmek gerekebilir. Tecrûbeli arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Youtube veya başka portallarda yeterli bilgi de bulamadım

Son düzenleme:
Scudo
Bu sorunun cevabını çok arıyorum ama novatec yol jant göbeğini bulabileceğimiz türk satıcılar var mıdır yoksa aliexpress gibi yerlerden mi sipariş etmek gerekir ?

Novatec F482SB, Prime marka karbon jant setlerinde R020 adıyla kullanılan göbek. 2020 öncesi modellerde rulmanların kirlenip çabuk kullanılamaz hale geldiğini söyleyen kullanıcılar var. Ancak 2020 V3 modelleri ile böyle bir sorun bildirilmemiş. 5000km kullanımdan sonra dahi.

Teller içinde DT Swiss spoke calculator, DT Swiss olmayan modeller için de kullanılabilir ancak çok fazla değeri doğru olarak öğrenmek gerekli.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
Geri