Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yol lastigi kesilme yirtilma catlama usandird lastik tavsiyesi lutfen.

burhanozer

Forum Demirbaşı
Tepki
81
arkadaslar 1 1.5 sene icinde 10.000 km kadar yol yaptim schwalbe lugano kullandim 5000 km kadar lastikler kesildi catladi kjllanilmicak hale geldi
schwalbe ultremo zx aldim 2000 km de yanaklari catladi hutchinson atom kevlar 700x21c 127 tpi lastik aldim yanaklarda kesilme olmus hafif bombe oldu yakinda yarilir die umuyorum
arkadaslarmdan biri conti grant prix yardi biseyn ustundrn gecmis dieride tasin ustjnde. gecmis delinmis lastik

bana 15bin 20bin gitcek baba gibi bi lastik lazim
senede 3 lastik almak istemyorum

Scudo
schwalbe marathon serileri 10 000üzeri giden lastiklerdir yol bisikleti için birraz hantal kaçabilir lakin 10 000 üzeri yol yapabilecek seri bir lastik yok tercih tamamen size kalmış

Sizin derdinize muhtemelen schwalbe marathon serisi uygun olur sanirim. Dunya turundaki Gurkan Genc'te bu lastikleri kullaniyor ve tavsiye ediyor. 10.0100 km sorun cikarmadan goturdugunu yazmis:
(link)

Gurkan Genc 26 inch kullaniyor yalniz ayni serinin 700c modelleri de var. Uretici firmada ilgili sayfa:
(link)

Yol bisikletinde, TR yollarında tutup hafifliği amaçlayan lastik kullanırsak başımıza gelecek olan bu.

Geri