Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Bike companents ten alışveriş yaptım. En uygun lastikler orada diyebilirim.kargo kutusuna dahil edilen faturada kargo ücreti yazmıyor. Yani 75euro kargo hariç alışveriş yapabilirsiniz. Bike discount sitesi de aynı şekilde. Oradan da birçok şey aldım. Lastikler orada da tuhaf bir şekilde uygun :)

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
Scudo
arkadaşlar alışverişimi yaptım kargo dahil 89.58 euro ve kargo olmadan 74,58 euro olan alışverişimde sadece gümrüğe sunma ücreti adı altında 3,6 tl ödedim bilgilerinize:)

Vermeyin şu araba lastiklerine para hiç bir numarası yok.
Sadece bisiklet lastiği üreten varken niye araba markası.
(link)

Al efsane lastik biraz narin ama şuan tak hemen farkedersin uçurur.
(link)

Ben bu siteden aldım. Dağıtıcıya teslim edilmiş yarın yada öbür gün alırım. (link)

güzel indirim var kaçırmayın.

Merhaba öncelikle

CRC'den 101 euro'luk bi alışverişim olacak ama fiyatı 15-20 tl fazla gösteriyor, normalde 341 tl küsür tutması lazım paypaldan ödemeye kalkınca 356 tl civarı gözüküyor, geçen günde 300 liralık bi alışverişim oldu kargo dahil yine 15-20 tl fazla ödedim, paypaldan kaynaklanan bir durum olabilir mi? yanlış çeviriyor sanırım parayı

Paypal kuru farklı oluyor o yüzden fazla alıyor. Bu şekilde bir ayar kullanın olmazsa.

(link)

Hafta sonu kurlar yüksek olur, hafta içi bir daha deneyin, keza son zamanlarda kurlar sürekli yükseliyor, yine de yurt dışı alışverişlerini hafta içi 18.00 dan önce yapmaya çalışın.

aliexpress ten 2$ a mp3 çalar alacağım. gümrüğe takılır mı? vergi dolayı değil de elektronik olduğu için soruyorum

@Angel

geçen yıl "ebay"den fotoğraf makinası için tetikleyici set aldım 70dolar ödedim.. en ufak bir sorun olmadan geldi.. 2$ neymiş :D

CRC'den 101 € luk alışverişim oldu. 2 saat sonra iptal etmek isteyip mail attım, ertesi gün sevk edildi diye mail geldi. bende sinirlenip şikayet edeceğim tarzı mail attım tekrar, gelen cevapta sevk edildiği için iptal edemedik dilerseniz kapıya gelince istemeyip geri gönderebilirsiniz dediler, şimdi gümrük vergisi ve kargo parası kimden çıkacak, ürün 1 haftaya gelecek kapıdan geri gönderirsem kargocu benden gümrük vergisini ister mi ?

Salomon ayakkabı aldım. Burada 350-400 arası kur yükselmeden önce 85 liraydı. 4-5 ayda Ayakkabı dağıldı 1. Sınıf çıkmadı dikkat etmek lazım hocam

Arkadaşlar ebay,alibaba,aliexpress gibi sitelerden ürün alırken taksik imkanı varmı , yoksa diyelim 20 dolarlık ürünü direk 60 tl yi vermekmi gerekiyor bilgisi olan varsa sölerse sevinirim .

@Batu54 Saydığınız sitelerde taksit imkanı yok bildiğim kadarıyla. Ama bankanızın ve kartınızın sonradan taksitlendirme özelliği varsa ve aldığınız şeylerin taksitle ilgili engeli yoksa vade ücretli şekilde belki taksit yapabilirsiniz ama garantisi yok.

@DK-BARCA anladim tesekkurler biraz daha aratirim ama 70 dolar falandi galiba sınır bi sekilde biriktirip tek almak en iyisi sanirim

@Batu54
Taksit imkani yok ama odeme onaylandiktan sonra bankaniza basvurup belirli bir vade farki orani karsiliginda tutari taksitlendirebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
@Batu54 Sınır 75 euro fakat ebay aliexpress gibi sitelerden alıyorsanız durumu satıcıya bildirip içine düşük fatura koymasını isteyin ya da fiyat belirten bir ibare koymuyorsa üzerine gift label isteyin...Banggood.com da otomatik düşük fatura gösteriyorlar...Fakat tabii kontrol eden gümrğk memuruna da bakıyor bu iş...Yalnız bu aralar daha sıkı kontrole girdiler artı 3.95 tl de gümrük beyan vergisi diye bişey çıkmış...Bu arada elektronik ürünlerde telefon ve tablet sıkıntı fakat defalarca ki aksiyon kamerası aldım ki youtube kanalımda inceledim bunları, hatırladığım kadarıyla gümrük ödemedim...

@Anonim Anladım olayı teşekkürler kask fener gibi şeyler alırsam aklımda olucak bu bilgiler sağolun tekrardan.

@Batu54 Rica ederim...Yalnız kask o dandik olanlardan sakın almayın görüntü haricinde hiçbir fonksiyonu yok, Allah korusun şakaya gelmez...

Geri