(link)
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki siteden alışveriş yapmak istiyorum normalde 68 € + 14 € olan fiyat ödemeye gittiğimde 93 € + 28 € nakliye oluyor yabancı dil yok nedir durum yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Aliexpress alışveriş sitesiyle kafayı bozmuş durumdayım Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar ürünlerden memnunsa eğer linkleriyle beraber paylaşmalarını rica ediyorum. Hatta mümkünse bunun için bir konu oluşturabiliriz. Çok uygun fiyata gerçekten güzel ürünler var gibi görünüyor. 2 gün önce ön far ve arka stop lambalı yere lazer çizen üründen sipariş ettim. Ürünler gelince deneyimlerimi paylaşacağım.
@Duru Kırtasiye Yazıları tam okuyamadım ama emin olmamakla birlikte ürün+kargo ücreti dışında bazı ürünler ekstradan vergiye tabi tutuluyor. Sizin alışverişin son aşamasında sanırım vergiyi de eklemişler fiyata. Aradığınız ürünü ebay ya da amazondan bulamadınız mı?
@asdafil ah ulan mesaj attiginda onu söylemeyi unuttum aldigim arka isik yere lazerliydi geldiğinde ise tam bir disco havası vardi ... Lazer yoktu yani bildiğim nokta nokta isiklar vardi
Teşekür ederim arkadaşlar önerdiğiniz sitelere bakayım görünür fiyatlar uygun gibiydi ödeme sırasında bir hayli ekleme olmuş 75 € olan rakam 120 lere çıkmış
@taner07 evet hepsine de baktım neredeyse diyorum ki bi konu açılsa ve ürünü eline ulaşmış, kullanmış ve memnun olan arkadaşlar bizlerle linkleriyle paylaşsa da bizde ucuz yollu faydalansak. Malum Türkiye'de bu ürünler çok pahalıya geliyor.
Bu aralar bike-discount.de'den veya Almanya'dan DHL (Express olan değil) ile alışveriş yapan oldu mu?
Aşırı yavaş bir durum var, bana mı denk geldi yoksa genel bir şey mi var merak ettim.
16'sında DHL'e teslim edilen kargo 20'sinde Türkiye'ye sevk edildi ve bana PTT için takip kodu verildi.
Ayın 20'sinden beri "Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden)"den başka bir şey yok .