Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından lastik siparişi

Salih Dinçer

Forum Bağımlısı
Tepki
687
Bisiklet
Sedona
Tutar fazla değil o yüzden yaz kotasına takılmazsın ama adet var yahu. Adetten dolayı gümrük sıkıntı yapabilir...:(

Olabilir, sonuçta iki adete laga luga edeceklerini zannetmiyorum. Bisikletime aldım dediğinde sonuçta normal bir bisikletin iki tekerleği olur. Ama bu sefer iki kat yol masrafından dolayı pahalıya gelecek. En iyisi telefon açıp güncel tarifeyi bir öğrenmeli. Yoksa aynı fiyatsa veya daha ucaza gelecekse ona göre sipariş verilebilir. Aslında benim bisikletim römorklu ve toplam 4 tekerlekli de denilse bilmem ki yerler mi...:)

Bir keresinde birden fazla CD sipariş vermiştim. Ama bunlar seriydi ve tek paketteydi. Yandan bakınca iki adet gibi görünüyordu bir şey demediler. İçini bir açsa cezamı kesecekti. Laf da sokuyorlar haa! Bak bu iki adet daha fazla olsaydı kesecektik cezanı diyorlar! Bense içimden gülüyorum, bir yanda ohhh çekiyorum...:)

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Scudo
yurt dışı alisverişi ile ilgili konu var ordan araştırma yapabilirsiniz gümrük takilirsa ıstanbul bileti almanız gereke bilir :) ole okumuştum emin değilim evanst güvenilir bir site 2 teker alın işi şansa birakmayin derim

kargo ücretsizmiş , iyi zamanlama :) bende bakınıyim bari

düzeltme : kimseyi yanıltmayayım , her üründe kargo ücretsiz değilmiş

Peki mesela ben 2 dış lastik, iki de iç lastiği aynı sparişe versem sorun olur mu?
Birde kaç günde gelir acaba?

2 iç 2 dış lastik sorun olmaz. evanscycles' ta 1-2 hafta ortalama kargo teslim süresi

Hayırlı olsun ben şimdiye kadar 3 sefer alış veriş yaptım, hepsi sipariş yola çıktıktan sonra 1 hafta içinde geldi...

siparişiniz ne kadar sürede geldiğini bizimle paylaşırsanız seviniriz...

Evet arkadaşlar şu sıralar yurt dışı alışverişini hobi olarak yapıyorum :D Yurt dışından lastik almak ne kadar mantıklı ? Artısı eksisi nedir siz ne düşünüyorsunuz ?

Defalarca alışveriş yaptım birçok farklı siteden, 2 kez gümrüğe takıldı aldıklarım ve gittim gümrüğe...Oradaki ayrıntı bu işin ticaretini yapıp yapmadığın...Eğer görevli de bu algı oluşmuyor ise çok fazla miktarlara takılmıyorlar...Ama yine de genelde satıcıya mesaj atarım faturayı kutu içine koymayın ayrı gönderin diye....

@DRDALDAL anlıdım hocam peki daha önce lastik aldınız mı herhangi bir problem oldu mu ? aldıysanız hangi siteden aldınız ?

Türkiye'de tanesi 220 liraya satılan lastiğin çiftini DHL kargosu dahil 70 euro'ya aldım 10 gün önce. Siz karar verin ne kadar mantıklı :)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@Hüseyinsuna
Bisiklet lastiği almadım. Ama örneğin airbag ide içinde olan araç direksiyonu aldım yaklaşık 325 euro idi değeri...Adresime geldi direkt hiç bir problem olmadı...Yalnız gönderim seçeneklerinden asla FEDEX, UPS veya DHL yi tercih etmeyin. Her zaman standart int postage yani PTT ile...

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
@Hüseyinsuna
Ben bike-components.de sitesinden aldım. Buradan ilk defa alışveriş yaptım ama satın aldıktan sonra bir kere soru sordum hemen ilgilendiler. Müşteri memnuniyetini üst seviyede tuttukları belli. Ürünü satın aldığımdan 2 gün sonra kargoya verdikleri için bunu gecikme olarak kabul ettiler ve bir de bir dahaki siparişte kullanmak üzere 5 euro indirim verdiler.

Daha önce crc ve wiggle'dan da lastik aldım. Hiç sorun olmadı.

Lastikte ne özür olabilir ki zaten? :)

@Hüseyinsuna
75 Euro altındaki ürünler gümrüğe takılmaz. Kargo ücreti alışverişi yaptığınız yere göre değişir. Sabit bir ücret yok.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
(link)

bu lastikler hakkında fikri olan var mı? 1 hafta içinde almayı düşünüyorum.

@ertanmrtz
Benim de aldıklarım aynen bu. Schwalbe One, Vittoria Open Corsa ve bu arasında kaldım. Bu hem yarış hem normal kullanım için en iyisi gibi gözüküyor.
Ancak 25 olanının yuvarlanma direnci ve aerodinamisinin 23 olandan daha iyi olduğunu okudum bir testte. Ben 25 sipariş verdim. Merlin'de olmadığı için bike-componentes.de den aldım.

Geri