SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.531
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Pedal Tipi
- Yol Bisikleti
- Marka
- Zefal
- Model
- ZP 110
- Bulunduğu Şehir
- Bursa
- Kargo Seçenekleri
- Alıcı Ödemeli
- Fiyat
- 1500
- Kullanım Süresi
- 3 yıl
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 5387601606
Herkese keyifli forumlar 🙋🏻♂️
Yaklaşık 3 senedir aktif olarak kullandığım;
#zeray -zp 110 serisi kilitli pedal seti,
#2 mavi Shimano kal seti (bir seti sıfır)
#1 kırmızı Max 300 km Shimano kal seti
Satılıktır..
İndirimli kargo ile gönderim yapabilirim. Hepsi için toplam 1500 TL ye anlaşmak isterim. Sadece bu pedallar 1300 TL yi buluyor. O yüzden +2 kal seti size ikram olmuş olacak. Sadece pedallar 1000 TL, kaller 200 TL, sıfır olan 250 TL dir.
Pedal çok temiz ve bakımlı kullanıldı. Resimlerden görebilirsiniz. Mekanik çalışmasını geçtim, kozmetik olarak da neredeyse sıfıra yakındır..

Pedallar, tüm pedal setler için kullanılabilir diyor fakat önerilen zeray kalleri diyor. ben Shimano ile kullandım. Sorun yaşamadım.
Sahbndn e bir süre bu ilanı paylaşmayacağım. İsterim ki, bu platformdan ulaşan arkadaşlara gitsin.
Yaklaşık 3 senedir aktif olarak kullandığım;
#zeray -zp 110 serisi kilitli pedal seti,
#2 mavi Shimano kal seti (bir seti sıfır)
#1 kırmızı Max 300 km Shimano kal seti
Satılıktır..
İndirimli kargo ile gönderim yapabilirim. Hepsi için toplam 1500 TL ye anlaşmak isterim. Sadece bu pedallar 1300 TL yi buluyor. O yüzden +2 kal seti size ikram olmuş olacak. Sadece pedallar 1000 TL, kaller 200 TL, sıfır olan 250 TL dir.
Pedal çok temiz ve bakımlı kullanıldı. Resimlerden görebilirsiniz. Mekanik çalışmasını geçtim, kozmetik olarak da neredeyse sıfıra yakındır..

Pedallar, tüm pedal setler için kullanılabilir diyor fakat önerilen zeray kalleri diyor. ben Shimano ile kullandım. Sorun yaşamadım.
Sahbndn e bir süre bu ilanı paylaşmayacağım. İsterim ki, bu platformdan ulaşan arkadaşlara gitsin.

Son düzenleme: