Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zıpkın

Scudo
@Arınç

Konuyu doğrudan zıpkın ile ilgili sitelerde-forumlarda açmayınca normaldir. Öyle bir yerde konu açsaydınız belki yeni tanıştığınız kimselerle şimdi zıpkınlarınızı almış parti veriyor olurdunuz, kimbilir :)

Orada da açtım ama inanın bu kadar cevap yazılmadı sadece yedi kişi cevap yazdı.

• Beğen
Tepkiler: yyokes ve 7haiku
75 lik yılmazın zıpkınını yıllarca kullandım. Artık yenilemem gerekiyordu, bu sefer apnea marka yine 75 lik aldım.

öldürmenin hobi olarak görülmesi çok ilginç. tüm bunların birgün vahşet olarak görülmesini veya bunların yasaklanmasını görmek istiyorum; umarım ömrüm yeter.

• Beğen
Tepkiler: yyokes
@bua ama balık yemeyi seviyoruz... Avlamayalım, satın alalım diyorsunuz öyle mi? .... Ama avlayabiliyoruz, niye para verelim? Buyrun polemik.. :)

Bu arada sadece deniz avcılığı yapıyorum, kara avcılığını benim de bünyem kaldırmıyor malesef.. Yapanları kınamıyorum, ben yapamıyorum sadece.

Ama denizde balık avlarken onları birer canlı olarak değil de, yiyecek olarak görüyorum mesela... Izgara üstünde, tavada... bu şekilde düşünüyorum.. Çok da lezzetli namussuzlar.. :)

@bua asıl cani sizsiniz :komik: öldürmeden balıkmı yenir

Geri