Adil ÜNALDI
Antagonist
- Tepki
- 9.323
- İsim
- Adil
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Benim favori rotam bu. Bir gün birlikte yapalım. Tebrikler. Profil fotoğrafın da ayrı güzel.
Teşekkürler. Sürüşlerimi belirlediğim bir saatte yapamıyorum. Boş zamanımda yapabiliyorum. Profilimdeki küçük dostum artık yok, 3 gün önce vefat etti.Benim favori rotam bu. Bir gün birlikte yapalım. Tebrikler. Profil fotoğrafın da ayrı güzel.
Başın sağ olsun, çok üzüldüm. Benim de oğlum var.Teşekkürler. Sürüşlerimi belirlediğim bir saatte yapamıyorum. Boş zamanımda yapabiliyorum. Profilimdeki küçük dostum artık yok, 3 gün önce vefat etti.
Zwift ile stravayı eşleştirdimiz mi?zwift te yapmış olduğum sürüş stravada gözükmüyor ne yapabilirim arkadaşlar
Ayarlardan yeniden kontrol etmediyseniz bakmanızı tavsiye ederim zira bazen eşleşmenin koptuğunu bizzat tecrübe ettim. Sorun varmı yok mu bilmiyorum ama en son zwifti dün kullandım ve sorunsuz şekilde yaptığım aktivite stravaya aktarıldı.evet
15-20 sürüş yaptıktan sonra birini Strava'ya atmıyor Zwift.zwift te yapmış olduğum sürüş stravada gözükmüyor ne yapabilirim arkadaşlar