Soner Sarihan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.187
- Bisiklet
- Cannondale
Tüm dostlara merhaba,
23 Nisan günü, bisikletimle İznik-Gemlik-Orhangazi-İznik turu yaptım. Km saati olmadan, google earth programı yardımı ile hesapladığım kadarı ile 130 km kadar yol yaptım. 23 nisan da çocuklar gibi şendim anlayacağınız.
Yolculuktan notlar verecek olursam.
- Yaklaşık 5 saat kadar bisiklet üzerinde kaldım.
- 4 ayrı yerde köpekler tarafından kovalandım.
- 4 litre sıvı tükettim ( birazını köpeklerden birine fışkırttım, işe yarıyor ), 2 sandviç, 3 çikolata ( birisinin yarısını ısrarla takip eden köpeğe fırlattım ama tutturamadım ) öğlen yemeğinde de kiremitte köfte yedim
- Gemlik Orhangazi arasında kuzeyden orta şiddette rüzgar vardı.
-Yalovaya doğru tırmanmaktan rüzgar sebebi ile vazgeçtim. Bir de tek başımaydım.
-mp3 çalarımdaki 40 şarkı 3 defa başa döndü, 2 kalem pil bitirdim.
-sabah 7 de yola çıktım molalar ile beraber 14: 30 da yeniden İznik e dönmüştüm.
sonuçta oldukça keyifli bir yolculuk oldu.
Soner Sarıhan
( Fotoğrafları başka bir site üzerinden yollayacakmışız artık. Yakında becerebilirim sanırım )
23 Nisan günü, bisikletimle İznik-Gemlik-Orhangazi-İznik turu yaptım. Km saati olmadan, google earth programı yardımı ile hesapladığım kadarı ile 130 km kadar yol yaptım. 23 nisan da çocuklar gibi şendim anlayacağınız.
Yolculuktan notlar verecek olursam.
- Yaklaşık 5 saat kadar bisiklet üzerinde kaldım.
- 4 ayrı yerde köpekler tarafından kovalandım.
- 4 litre sıvı tükettim ( birazını köpeklerden birine fışkırttım, işe yarıyor ), 2 sandviç, 3 çikolata ( birisinin yarısını ısrarla takip eden köpeğe fırlattım ama tutturamadım ) öğlen yemeğinde de kiremitte köfte yedim
- Gemlik Orhangazi arasında kuzeyden orta şiddette rüzgar vardı.
-Yalovaya doğru tırmanmaktan rüzgar sebebi ile vazgeçtim. Bir de tek başımaydım.
-mp3 çalarımdaki 40 şarkı 3 defa başa döndü, 2 kalem pil bitirdim.
-sabah 7 de yola çıktım molalar ile beraber 14: 30 da yeniden İznik e dönmüştüm.
sonuçta oldukça keyifli bir yolculuk oldu.
Soner Sarıhan
( Fotoğrafları başka bir site üzerinden yollayacakmışız artık. Yakında becerebilirim sanırım )