Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Patlak önleyici sıvı

H.T

Forum Bağımlısı
Tepki
1.210
İsim
Hasan
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar bildiğiniz kaliteli bir patlak kapatıcı sıvı var mı?Malum race king kullananlar bilir.Araziye girince en az 2 kez patlamadan duramaz.Yanları çok ince olduğundan yandan bile diken girebiliyor.Bu tarz patlakları kapatabilicek bir sıvı arıyorum...

Scudo
"Joe's Yellow Gel" kullanıyorum ben.Baya işini ciddiye alan firmalardandır.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ö.
Nereden temin edebilirim?

@HASAN TONBUL

(link)

• Beğen
Tepkiler: H.T
İnternetten biraz araştırdım ancak satılan bir yer bulamadım.Nerede bulabiliriz böyle bir cankurtaranı?

16 TL uygun fiyatmış aslında.

Nasıl kullanılıyor?

Havayla karışık bu jel mi konuluyor? Bir lastiği tüm tüp mü sıkılıyor, bilgi verir mi kullananlar lütfen?

Slime var Atilla bisiklet Academy tanıtım videosu yapmış heralde satıyolardır

MTB bisikletimde Slime jel kullanıyorum hatta çokta memnunum, yol bisikletinde iğne sibop çıkmadığı için kullanamıyorum, sanırım teknik olarak mümkün değil? var mı alternatif bir metot bulan? (700X23C için)

@Tama teknik olarak mümkün aslında. ince sübobun açıldığı zaman tepesindeki toplu iğne gibi yeri kesmen yada zımpara yapman lazım bi şekilde. vida çıktıktan sonra kıskaç ile iğneyi sabitlemen lazım. sonra sıvıyı doldurup geri kapatabilirsin.

Bu video muhteşem oldu çok teşekkürler, yalnız 700X23C lastiğin sibob iğnesini iç kısmına videodaki kadar gönderip sabitleyebilir miyim bilemedim orasını.. eski patlak bir lastikte deneme yapacağım :)

slimelı iç lastik satılıyor aslında decathlonda yani slime doldurmana gerek kendiliginden slimeli hem aynı fiyata geliyor hem cok pratik onla ugraşmana gerek kalmıyor ben de kullanıyorum

700X23C için hiç duymamıştım meğer varmış :)

(link)

ama decathlon'dan 2 tanesini 8 TL'ye aldığımızı düşünürsek birazcık maliyetli denilebilir :)

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Arkadaşlar yol bisikleti için patlamayı engelleyecek hangi sıvı ya da şeriti almalıyım ?

Ben tubular lastikli yol bisikletimde Formula X kullanıyorum oldukça memnunum.

(link)

@Cenk Akbulut Hocam normal clincher lastiklerede oluyor mu ?

Geri