Scudo Sports

Bursa'da Ideal Freeder (Beyaz) çalındı.

Tepki
68
Merhaba,

Bursa'da beyaz renk Ideal Freeder bisikletim çalındı. Satılık olarak denk gelen veya duyumu olan olursa bana buradan ulaşırsa sevinirim.
:River-102

• Beğen
Tepkiler: Pınar TUNA
Scudo
Geçmiş Olsun. Umarım Bulabilirsiniz. :S

• Beğen
Tepkiler: Erdener TUNA
nerede bırakmıştınız en son? kadro ölçüsü ne? ve üzerinde sonradan eklettiğiniz aksesuarlar var mı? resim varsa daha iyi yardımcı olabiliriz.

• Beğen
Kendi çektiğim bir fotoğrafı yok ancak internetten bulabildiğim fotoğrafı bu:

http://img.veloteca.ro/p/189-1200-large.jpg

Fotoğraftakinden farklı olarak üzerinde RST Capa maşa bulunmaktaydı, başka herhangi bir değişiklik yoktur. Kadro boyu L (51 cm)'dir. Bursa Ataevler bölgesinde apartmanın merdiven altındaki bisiklet park yerinden kilidi kesilerek veya bir şekilde açılarak çalınmıştır.

kardeşim ona benzer bir tane bisiklet gördüm ama o mu degil mi tam emin degilim özlücede gördüm ona benzer

• Beğen
Ataevler bölgesinde oturuyorum ben de. Şansın varsa ve görürsem haber veririm.. geçmiş olsun

• Beğen
@everplayer

Arkadaşlar ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Olur da tekrar denk gelirseniz markasından emin olursanız çok sevinirim. Sonuçta Bursa'da bu bisikletten satan çok kişi yok. Teslimatı da genelde adrese yaptıklarından Özlüce bölgesine böyle bir satış var mı öğrenmeye çalışacağım. İlginize tekrar tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ilyasss
Ben Altınşehirde oturuyorum Özlüce yakın görürsem mutlaka buraya yazacağım konuyu yer imlerime ekliyorum inşallah bulunur.

BULUNDU! İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bisikletimi bugün bisiklet pazarında satılırken buldum ve polis aracılığıyla teslim aldım. Konu şu an nöbetçi savcılıkta... ;)

• Beğen
Tepkiler: Kamil BULUT
Çok büyük geçmişler olsun bisiklet pazarı dediğiniz yeri söylermisiniz aklımızda bulunsun

Zafer Bulvarı üzerinde, sağda, tel sahanın alt tarafında, eski hal. Kuş Pazarı olarak da geçiyor. Bir köşesinde kümes hayvanları, güvercin, vs. satılırken bir köşesinde ise ikinci el eşyalar, bisiklet vs. satılıyor.

Eğer bisikletimiz çalındıysa ilk tepkimiz polise haber verip -şasi numarasıyla- tutanak tutturmak olmalı. Faturanın bir nüshasını ve bisikletin tam sayfa renkli bir fotoğrafını da eklemenin faydası olacaktır.

Benim gibi şansınızı denemek isterseniz -ki bence denemelisiniz- birkaç pazar erkenden gidip oralarda dolaşmakta fayda var.

:) , bi' kitap yazmadığım kaldı: "Bisikletimi nasıl buldum?" Bir hayat romanı...

Geçmiş olsun. bulabilmişsiniz. Bulamayanların halini düşünü bir de. Büyük geçmiş olsun.

Bisikletler Göz Nurumuz.

• Beğen
Bisikletimi oracıkta satılırken görünce... nasıl anlatsam...

Hani takımınızın maçına gitmek istersiniz ama sizin tribünde yer kalmamıştır, siz de gidip karşı takımın tribününden bilet alıp maçı oradan izlersiniz. Takımınız gol atar, içten içe sevinciniz tavana vururken dışarıya renk veremezsiniz. Heh, aynen öyle işte! Buldum, gıkımı çıkaramıyorum aralarında...

Mevlam sevindirmek istediği kulunun eşeğini kaybedip tekrar buldururmuş ya, bizimkisi de o misal. Hem göz nuruma tekrar kavuşmanın sevincini hem de zorlu bir yolu başarıyla tamamlamış olmanın kazandırdığı özgüveni birlikte yaşıyorum.

Tüm bisikleti çalınan arkadaşlarımın bir an önce bisikletine kavuşmasını, çalınmayanların kilide filan kesinlikle güvenmeyerek gerekli önlemleri almasını ve böyle olayların hiiiiç yaşanmamasını can-ı gönülden dilerim.

Forumun bu kısmını artık periyodik olarak kontrol ediyorum. Herkesin yapması gerekli kanımca... Olur da görürüm bir yerlerde.

@Erdener TUNA

Tebrikler kardesım.Cok sevindim.İnsallah cezasını bulur.Bir bursalı olarak dogruya dogru konusmak lazım orası zaten calıntı malların satıldıgı bıyer bısıklet pazarıylada falan alakası yok gormussundur zaten.Benımde bısıkletım calındıgında (Gıant xtc2) benımde masa degısıktı ve yıne o pazardan cıkmıstı ve asıl bana koyan benım bısıkletımı bana 300 lira ver bın gıt dedı aradım arkadasları cagırdım bındırdım gıttım.Keske polise vermeden once benı bı arasaydın da sıfatını kaydırsaydık herıfın.

@Kürşad Erkaya

Teşekkürler.

@alıyılmaz

Polisler de hallediyorlar, kuvvet uygulamaya gerek kalmadı, hem de konuyu yargıya intikal ettirmiş olduk ama henüz bir sonuç/haber yok. Teşekkürler

@Erdener TUNA

Dün elime savcılıktan bir tebligat ulaştı: Delil yetersizliğinden kovuşturmaya yer olmadığına karar vermişler... Birşey diyemiyorum.

Geri