Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kron

romogard3

Üye
Tepki
12
öncelikle herkese merhaba.kron un çin malı olduğu we kalitesiz olduğu nu duydum.doğrumu ? yorumlarınızı bekliyorum

Saygılarımla

Scudo
Kron kalitesiz olsa bu forumda ki çoğu insan Kron'u önermez, ayrıca ömür boyu kadro garantiside olmaz. Kim demişse yanlış demiş.

Bu dayanaksız iddiaya karşı yorum yapma gereği bile yok bence :). (şahsına alınma lütfen)

KRON, AMOEBA, SEDONA, DRAG... Ortadirek ailelerin ve çocukların maksimum performans aldığı bisiklet markalarıdır; bu böyle biline... KRON alacaksan al... Ama Bianchi, Bisan, Salcano'dan uzak dur; adamlar daha kadro boyu seçeneği bile sunamıyor; yok böyle bir şey. Cidden Salcano önerileri özellikle çok olmaya başladı; bana çok garip geliyor. Neyse herkesin fikrine saygım sonsuz. İyi pedallar.

@Doruk
Merhaba,
Sadece merak ettiğim kimden duydunuz? Çok komik bir durum.

@HaliliOzturk
Halil Kardeşime sonuna kadar katılıyorum. Ve Selim kardeşimin dediği gibi de Türkiye'de bilinen bisiklet markalarından bin kat daha kaliteli.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Trajikomik :D

İnsanlar Satış yapabilmek uğruna herşeyi söylüyorlar...

Satış politikası
Elindeki her zaman iyi
Diğerleri de Kötüdür...

Bende Kron'cuyum ve herkese de her şekilde Öneririm...

ben de henüz 2 günlük kron cuyum ve çok memnunum seçimimden dolayi...

Selim arkadasimizin yorumuna bir ekleme yapmak istiyorum;
sadece "Ortadirek ailelerin ve çocukların" secimi değil Kron, ayni kalitedeki ürüne, sırf markasi için fazladan yüzlerce YTL ödemek istemeyen herkesin de seçimi ayni zamanda bence.

Kron hakkindaki bu tür yipratici ve yaniltici yorumlar için türkçemizde çok güzel bir söz var (söz meclisden dışarı):
delinin biri kuyuya bir taş atmiş, bin akilli cikaramamiş :)

neredeyse bir aydır kron xc 1000 kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım. siluetin de dediği gibi sadece marka için bi ton para vermektense kron almak daha mantıklı. böyle yalan yanlış yorumlara aldanmayın :)

bu kadar insan kullandığına ve memnun olduğuna göre yanlış duyumlar almışsın Doruk

@Doruk

kesinlikle öyle bir şey yok alacaksanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

arkadaşlar kron türk malı ve sorunsuz çalışam bisiklet bence ben yaklaşık 1 yıldan beri XC2000 kullanıyorum ve sorun yok

efor bisiklet bisikleti kadrosunu dışarda dizany yaptırıyor ve parçalar dışarıdan geliyor sadece burada toplanıyor

kertenkele logosunu kaltırmalarının nedeni audi bu logo kullanması olmuş audi tehcillemişler logoyu adamlar odan kaldırmışlar arkadaşlar

Geri