Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tern Link D8 Hayalim Gerçek Oldu

Cevat_MD

Forum Bağımlısı
Tepki
2.079
İsim
Cevat Bayhan
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Uzun süredir almayı düşündüğüm katlanır bisiklet sevdamız dün Çorlu İstanbul Bisiklet'te bu yakışıklıyı görür görmez sona erdi. Sağolsunlar uygun bir fiyata 4 taksitle alıp hemen fotolarını çektim. Hafta sonu okulu tatil olup eve gelecek olan kızıma da bir sürpriz olacak. Beğenir de binerse kavgalara hazır olacağız artık. İstemezse de bisiklet benimdir.

Scudo
hayırlı olsun abi.. katlanır bısklet almanızın ozel bır nedenı varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Hayırlı olsun , bende hoptown 5 kullanıcısıyım.Sizi Katlanır Bisiklet Bölümü'ne bekliyoruz.

Bu arada bir de katlı halini koyar mısınız?

• Beğen
Bu tarz bisikletlere yüksek sempati besliyorum... Hayırlı olsun arkadaş :) Güzel ve kazasız günlerde pedallaman dileği ile Trabzondan sevgiler...

• Beğen
İstanbul'a sık sık gidiyorum. Araba bagajına atar, götürür sahilde falan binerim diye düşündüm. Kızım ve hanım da faydalanır. Ailenin yeni bir ferdi olarak aldım. Dağ bisikleti kullanıyorum zaten.

@Lütfü Ekşioğlu

En kısa zamanda katlı halinin de fotoğrafını koyacağım. Teşekkür ederim.

güle güle kullanın bol pedallar....

• Beğen
1050 peşin istediler 1000 TL 4 taksite anlaştım. Kime sorduysam uygun dediler. İnternet fiyatı olarak 575 Euro yazıyorlar. Ön araştırma yapmıştım. Farklı yerlerden fiyat almadan ilk gördüğüm yerden aldım. Bisikletin katlanırken fotoğraflarını da buraya ekliyorum arkadaşlar. Aslında biz doğru katlamamışız. Bu fotoları çektikten sonra asıl katlama şeklini keşfettik, pedalların da katlanabildiğini gördük, daha derli toplu oldu. Acemilikleri yavaş yavaş atlatacağız.

• Beğen
Tepkiler: ulaş kaya
katlanır bisikletleri çok seviyorum ve bende 2013 model dahonları bekliyorum.
iyi günlerde kullanın...

• Beğen
gidonun o kadar çıkıntı yapması normal mi?
yanlış katlıyor olmayasınız!
bu arada ön ve arka ekerlerdeki quick release i yeni görüyorum hoş bir ayrıntı

• Beğen
Yukarıdaki mesajımda bunu yazmıştım. Evet yanlış katlamışız ama bu haliyle bile az yer kaplıyor. Daha sonra doğrusunu yaptık, paket daha da küçüldü...

Hayırlı olsun çok güzel duruyo parasıda iyiymiş güle güle kullanın :)

hayırlı olsun bende uzun zamandır dahon vites d7 gelmesini beklıyordum tern link d8 de güzel miş ayrıca fiyatıda çok iyi 2013 modelimi ? Aldığınız yerin telefonu var mı gorüşmek isterim . ALLAH kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın...

• Beğen
Geri