Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

birgisayarınızı program kalıntılarından temizleyin!!!

heisenberg3910

Forum Bağımlısı
Tepki
335
arkadaşlar bu program, kaldırmak istediğiniz programı tamamen ortadan kaldırıyor.programın sisteminize attığı ve programı kaldırdığınızda silinmeyen bütün gizli dosyaları teker teker bulup siliyor.
mesela 30 günlük kısıtlamalı bir programı indirdiniz,30 gün boyunca kullandınız ve program kilitlendi.bu programı normal yoldan kaldırdığınızda programın sisteminize attığı bazı dosyalar silinmez ve siz programı tekrar kurduğunuzda bilgisayar onu tanır.
bu programla kaldırdığınızda ise programa ait bütün dosyalar siliniyor ve tekrar kurduğunuzda 30 günlük süreniz baştan başlıyor:D
uzun bir anlatım oldu.umarım anlatabilmişimdir:D

(link)

Scudo
Aynı durum programın kendisi için de geçerli midir;yani 1 aylık kullanımdan sonra kısıtlanıyor ve bu programı silip tekrar kurduğumuzda 1 aylık kullanım daha alıyor muyuz? Senin anlayacağın "terzi kendi söküğünü dikiyor mu?"

@stratus

benim attığım linkte tam sürüm olması gerekiyor.tekrar kontrol edeyim ama kısıtlamalıysa terzi kendi söküğünü dikemez:D

arkadaşlar kusura bakmayın.attığım link shereware sürümüymüş.sanırım benim kullandığım da öyle.tam sürümünü bulur bulmaz ekleyeceğim.

şimdik 3.4 sürümünü buldum ama bu da kısıtlamalı.linki aşağıdadır...

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
Arkadaşlar merhaba; sanırım bu konuda ben de size yardımcı olabilirim! Farklı bir program ama Zürey'in bahsettiği işi yapıyor! Yani normal yollarla kaldıramadığınız programları tamamıyla kaldırmaya yarıyor; ayrıca başlangıç programlarınızı kolayca düzenleme, başlat menüsünü düzenleme ve alfabetik olarak sıralama, geçici dosyaları silme gibi özellikleri de var. İşin güzel yanı kolay kullanımı, Türkçe dilinin olması ve tam sürüm olması..! Yapmanız gereken rar dosyasını açıp içindeki Setup'ı çalıştırmak, yine aynı dosya içinden çıkan kullanıcı adı ve seriali girdikten sonra, programın kurulduğu klasördeki Language klasörünün içine Türkçe dil dosyasını attıktan sonra programı açıp Tools-Language-Türkçe yi seçerek programı yeniden başlatıp keyfine bakmak. Ben yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullanıyorum; tavsiye ederim, sanırım biraz uzattım neyse buyrun bu link;

program ismi your unistaller pro
(link)

kolay gelsin, iyi günler..!

• Beğen
Tepkiler: CODE_NAME_XTR
Dare_deviL, mesajına eklediğin resim, sayfa düzenini bozacak şekilde büyük olduğu için kaldırılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Kamil Yıldız
@Murat EVGİN

Kusura bakma Murat abi, max. resim boyutu kaç olmalı bilmiyorum yazılar küçük olduğu için 1024*768 koydum; bi de hotlinki almışım sanırım, küçük resim olucaktı özür dilerim! Yenisini ekliyorum, teşekkürler..!

@Murat CER

Uyarı için teşekkürler Murat abi; ben kendi upload um olduğu için vermiştim ama; siz haklısınız, yani sonuçta yasal değil! Benim gönderdiğim mesajları silebilirsiniz o zaman..! Kolay gelsin, iyi günler..!

programı sımdı deneme fırsatım oldu kav 7 de denedım ama ıse yaramadı neden acaba bi yardım edebılır mısınız :(

ben bu programı en çok kav 7 için kullanıyorum:D
kav 7 yi program ekle/kaldırdan kaldırma.direkt bu programın içine gir oradan kaldır.bir de bütün kalıntılarını silmen gerekiyor.onu programın halletmesi lazım zaten.kolay gelsin

@zürey

aynen oyle yaptım olmadı defalarca yaptım bugun suresı doluyo bı yardım edersen sevınırım :)

@tuninger_haa

bilmiyorum ki neden olmuyor...daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım:(
aklıma hiçbir şey gelmiyor kusura bakma:(

Geri