Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2. Aksaray GÜzelyurt Uluslararasi Mtb Cup

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.312
Merhaba arkadaşlar, Ürgüp yarışından sonra duraksamadan Aksaray Güzelyurta geçtik ve parkur belirleme ve düzenleme çalışmalarına başladık...
Bildiğiniz üzere geçen seneki parkur son derece kırıcı ve teknik idi, benim Halil e olan yoğun ısrarlarım sonucu daha sürülebilir ve keyifli bir parkur için çalışmaktayız, bu yüzden geçen sene gelip de parkuru sert bulan arkadaşlar bu sene gönül rahatlığı ile Aksaray a gelebilirler.
Ayrıca daha önce Güzelyurt gelmemiş arkadaşlara burayı görmelerini önemle tavsiye ederim gerçekten ismi gibi çok güzel ve tarih dolu harikalara sahip bir yer...

Şimdilik belirli olan detaylar şu şekilde;- Sporcular için öğrenci yurdunda ücretsiz konaklama sağlanacaktır, imkanlar gayet güzel sıcak su banyo vs mevcut. Ancak daha önceden Halil Korkmaz'ı arayarak isminizi yazdırmanız gerekmektedir. ( 0506 9389129 ve 0537 7217705) Yine diğer sorunlarınız için yandaki telefonlardan Halil e ulaşabilirsiniz...

-Sporcular için cumartesi öğlen ve akşam yemek, makarna ve karpuz partisi verilecektir.

-Cumartesi günü sabah 09:00 ve 11:00 de Aksaray GSIM tesislerinden Güzelyurta ulaşım için servis kaldırılacaktır.

-Her sporcuya madalya ve tişört verilecektir.

-Her kategoride ilk 5 e giren sporcular kürsüye çıkacaktır.
-Şu an tam belirli olmamakla birlikte 10 kategoride ilk 5 sporcuya para ödülü olabilir ancak kesin detaylar önümüzde günlerde belirlenecektir.
-Sporcuların rahatlığı açısından her türlü kolaylık sağlanmaya çalışılıyor.

Aksaray'da görüşmek üzere arkadaşlar
Hakan Yazman

Scudo
tarıh ve lısans hakkında bılgı verırmısın hakancım

Ankaradan kimler gidecek ?

Ben şu an Kayserideyim ve sanırım c.tesi günü sabahtan Aksaray'a geçip ordanda güzelyurta ulaşacağım. Geçen seneki yarış benim için çok zevkli geçmişti ancak teknik arızalar yüzünden fazla keyif alamamıştım. Bu sene kısmetse sorunsuz şekilde yarışı bitirmeye çalışacağım.. Hakan abi sizden ricam yine de parkuru çok basit yapmayın :) Biraz teknik olsun ki eğlenelim dimi.. :)
Neyse orada görüşmek üzere..

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
evet hakan abi kırıcı olabilir ama insanlar bundan zevk almıştı gayet güzel bir yarış olmuştu geçen seneki....bu senede c2 ye uyabilecek kadar yaparsanız sevinirim hakan abi...Isparta gibi c3 deyip c1 klasmanı karşımıza çıkınca şok olmayalım...

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
@heng

Arkadaşlar çok kafa karıştıran bir konu bu ama yarış sınıfları parkur zorluğuna değil para ödülü ve sizin başvurup onaylattığınız garantilere göre sınıflanıyor.

Yani C3 olan bir yarış Dünya Şampiyonası parkurundan bile zor olabilir.

Halil abiyi tebrik ederim. Ona bu konuda katılarak destek olucaktım ama rahatsızlığımdan dolayı katılamıcam. Herkese güzel bir hafta sonu dilerim. . .

• Beğen
Tepkiler: hacı
@heng

Merak etmeyin yine oldukça sağlam bir parkur oluyor, son anda bir değişiklik olmassa geçen senekinin büyük çoğunluğu aynı gibi biraz değişiklişkler var, bir de çok sert olan son kısım üzerinde çalışılarak yumuşatılacak...

• Beğen
Tepkiler: heng
Aksaray yarışına Gelcekler varsa istanbuldan cuma akşamına yola çıkacağız Otobüs firması Has turizim Olacak.bilginize

inşallah bir aksilik cıkmassa gelmeye calışacam

İzmir'den gidecekler için de benimle irtibata geçebilirsiniz.

HAs turizimde yer kalmamış ,Aksaray birlikten aldım 21.30 cuma akşamına.

bende aksaraylı olarak ve bisiklet sporunu yeni keşfetmemden olacak bu yarışa izleyici olarak katılacağım. zaten şu anda bike de profesyonel olmadığı ve lisans da olmadığı için katılamıyorum. bu arada internetten resimlerini gördüğümüz mükemmel bisiklet ve sporcu arkadaşları görme fırsatımız olacak :)
yarışamaya katılan arkadaşlara başarılar...

@heng

Parkur zorlugu ile yarış katagorisinin hiçbir alakası yok. Karıştırmayalım lütfen. Yarış katagorisi tamamen organizasyonlan alakı bir olay. Daha yüksek katagori yarışların daha yüksek organizasyon gereksinimleri var. Daha fazla para harcamanız gerekiyor. Parkur zor diye burası c3'e değil c1'e benziyor gibi temelsiz bir yorum yapılamaz.

Geri