Scudo Sports

Küçükçekmece Bisiklet Grubu

Aytekin Erzan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.080
Son haftalarda oluşma çabaları içerisinde olan gurubun temelleri bu akşam
Aytekin Erzan
Onur
Aytaç Macar
Ferdi
arkadaşların katılımıyla atılmıştır bu başlık altında faaliyetlerini duyurmaya devam edecektir bir süre tanışma avrupa yakasındaki k.çekmeceliler buraya sayfasındada devam edip gurup tamamen oturup tanınınca sadece buradan devam edeceğiz gurubumuz şimdilik gezi ve eğlence sürüşleri yapmaya yönelik olup katılan arkadaşlarımızın istekleri ve performans durumuna göre performans ve antreman sürüşlerimiz olacaktır çok yönlü ve sesli bir olacağını şimdiden kadromuzdaki genç arkadaşlara bakarak anlayabilirsiniz bu yüzden sadece K.ÇEKMECELİ değil katılmak isteyen herkesi bekleriz...

Scudo
İlk mesajda benden olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Çok canlı bir gurup olacağı şimdiden belli. Gerek eğlence gerek antreman gerekse gezinti hepsi burada. Kendimizi hiç bir şekilde kısıtlamayacağız. Bütün Küçükçekmece'lileri guruba bekliyoruz. Ayrıca Küçükçekmece'de olmasanız bile katılmak istemeniz yeterli. Esenle kalın.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Selam grup

Elimizden geldiğince çarşamba ve cuma turlarımıza devam.

Buluşma Tarihi: 10 Temmuz Cuma

Buluşma Yeri: Florya İBB Sosyal tesislerin altı

Buluşma Saati: 20:00

Program: Grup ne isterse o :)

Görüşmek üzere.

@gomez_hunt

Gomez,
Ayrıldığımız köşede "Kiptaş Sefaköyevleri İşmerkezi Önü" 19:50 gibi buluşabiliriz uyarsa.
AYPG ye katılmak üzere..
Macarda gelir görürse eğer...

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
beyler hafta sonu adaya varmısınız...

Buluşma 9:30 Kabataş - Adalar vapuru uygundur.
Etkinlikte plaj dernek üyelerine ücretsizdir.

plaj beleş bendensiniz...

Arkadaşlar yarın büyükadamı yapıyoruz rumelifeneri mi yanıtları bekliyorum.

Selam grup

Parkur: Rumelifeneri ya da Büyükada (grubun isteğine göre)

Buluşma Tarihi: 12 Temmuz Pazar

Buluşma Yeri: Kanarya Tren İstasyonu (İsteğe göre direk pedal basılacak ya da trenle Sirkeci'ye kadar gidilecek)

Buluşma Saati: 08:00

Görüşmek üzere.

Gelecek arkadaşlar liseye isimlerini yazsınlar lütfen.

1. Onur

2. Fatih Gül

3. Ufuk ?

4. Ferdi ?

5. Fatih Aslan ?

(Soru işareti olanlar kesin geliyorsa soru işetini kaldırsınlar.)

Görüşmek üzere. Esenle kalın.

Gelecek arkadaşlar liseye isimlerini yazsınlar lütfen.

1. Onur - geliyor

2. Fatih Gül - geliyor

3. Ufuk - belli değil

4. Ferdi - belli değil

5. Fatih Aslan - geliyor

Görüşmek üzere. Esenle kalın.

yarın adaya gelmek iateyen arkadaşlar engeç 09:15 gibi kabataş iskelesinde olsunlar ben daha önceden gidip hazırlıkları yapacağım benimle gelmek isteyenler 08:45 gibi kabataşta olsunlar
görüşmek üzere...

• Beğen
Bugün gerçekten iyi bir iş çıkartmışız sanırım. Katılan tüm arkadaşlara ve bisikletliler derneğine teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Onur arkadaşımıza aynen katılıyorum çok iyi iş çıkarttık yorulduk ama insan sağlığı için hizmet etmek gerçekten çok güzel bir duygu...

• Beğen
12-07-2009 Pazar Büyükadada yapılan çalışmalara katılan Onur,Cumhur ve Fatih arkadaşlarımı yaptıkları özverili çalışmadan dolayı tebrik eder ,bana ve derneğimize verdikleri destek içinde çok çok teşekkür ederim nice keyifli organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle...

beyler herkese elam önce şu kayıplar nerede onların ortaya çıkmasını istiyorum bunun dışında Perşembe akşamı için kendinizi ayarlayabilirseniz keyifli olacağına inandığım bir gece sürüşü yapmak istiyorum tam ayrıntıları Çarşamba akşamı konuşuruz...
herkese iyi geceler....

• Beğen
Evet arkadaşlar grup çok sakin anca biz yazıyoruz nerede bu millet :)

Bu akşam yine aynı saatte 20:00'de Florya İBB'nin altında buluşuyoruz.

Geri