Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ile 3 Sene Sürecek Dünya Turu

Ender abi ve Serkan yaptıklarınızı haliyle kendi isteklerinizle yaptınız bunun için bende sizlere çok teşekkür ediyorum...

Keşke Türkiyeye ilk girdikleri andan itibaren haberimiz olsaydı her şehirde kesinlikle ağırlardık...

Türkiyeyi artık asla unutamayacaklarından eminim...

Scudo
Sevgili yasin aradığın zaman onlara doğru yola çıkmaya hazırlanıyordum. Bende yoğun bir hafta geçirdiğim için foruma takılamadım. Ve biraz geç yazdım mesajları.

Kardeşim tabiki kendi isteğimizle yaptık. Misafir etmek bizim için büyük mutluluktu. Biliyorumki forumdaki birçok arkadaşım haberi olsa onlarda misafir ederlerdi.

Bugün Müdürüm Erzurum'a gitmişti. Yolda giderken Benny ve Mandy'i görmüş. Hemen beni aradı ve haberi verdi. Aşkale'den çıkmışlar Erzurum'a doğru yol alıyorlarmış. Sanırım bu saatte Erzurum'da yatıyor olmaları lazım.. Son haberler bunlar.

Sevgiler...

@hdeveci

Harun merhaba
Teknolojinin tüm imkanlarını kullanıyoruz.tabikim.:D
Uydudan bakıyoruz herhalde. Yoksa Serkan' a nasıl haber verecektik yanii;)
Sadece USA nın mı uydusu var yani bizimde var dimi Serkan.:eek:

@nisan baklası

Haklısın Ender Abi. Sağolsun gezer uydularımız hemen haber veriyor.:D:D
Bugün itibarı ile de Ağrı dolaylarında olmaları gerek. Yarın büyük ihtimalle Türkiye'den, Gürbulak sınır kapısından çıkacaklar...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Tüm forum arkadaşlarıma merhaba

Mandy ve Benny ile arasıra mailleşiyoruz. En son iran ' dalarmış. İki ülke arasındaki farkı onlar hemen farketmişler. Size aşağıda onlardan gelen maili tercüme edip atıyorum. Bizim 'doğacı' Serkanı da anlata anlata bitiremiyorlar.

Onların maili
merhaba evdeki ve yoldaki herkese selamlar
Türkiyede uzun bir süre geçirdikten sonra iranda bir hastaneye geldik.

Türkiyede çok güzel bir deneymimiz olmuştu Erzincan daki serkan ve ailesiyle. Erzurumdaki iran konsololuğundan 10 gün bekledikten sonra iran vizesini aldık. Türkiyeden ayrıldığımız için biraz üzgünüz çünkü yaşadığımız ve gördüğümüz bir sürü şeyler oldu.

Her ülkede evdeki yaşantımızdan farklı yaşantılar görüyoruz. İnsan hakları ….. internet sayfamızda bir sürü yeni fotoğraflar var. Onlara bir ara bakın. İrandaki bisikletli günlerimizle ilgili bir sürü fotoğraflarımız var. Ne olursa olsun hala sıcak, sevgilerle

Onların mail sayfaları
(link)

http://img243.imageshack.us/img243/5831/8austos2006manndybenny019lq3.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/2882/8austos2006manndybenny026ey5.jpg

Hepinize neşeli, mutlu, bol pedallı günler dilerim.
Hoşçakalın

Evet abicim banada mail atmışlar. Maillerini görünce çok sevindim. Kendi sitelerindede yayınlamışlar bizim fotoğrafları.
Harika gidiyor gezileri.. Mandy her kültüre ayak uyduruyor doğrusu. Çok güzel..

Sevgiler..

Geri