Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fotoğraflı uzun bir kadro hikayesi (Sonuç)

Cem Özyurt

Forum Bağımlısı
Tepki
292
Bisiklet
Mosso
Tekrar merhabalar. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=93763 linkteki hikayenin başından itibaren aşama aşama anlattığım meşhur kadromuz tamamlandı :)

umarım beğenirsiniz yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler ve iyi seyirler..

Mosso Zeus XT;

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@Cengiz Gökalp

teşekkür ederim istekli yapınca ister istemez özen oluyor :)

vallahi çok hoş olmuş emek verildigi belli :) boya işine kafam karıştı tam olarak kullandıgın boyanın markasını ve rengi yazarsan sevinirim çok şey istemedim umarım :=)

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
güzel olmuş 20 senelik bianchimi restore ettiğim gün aklıma geldide güzel şey cengiz gökalpten gecer not aldıysan tamam dır :)

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
İşçilik güzel olmuş.Tebrik ederim.

Bu arada kadro "Mosso" yapımı değil "Dedacciai" yapımı. Dedacciai'nin Black Magic 2 modeli,sadece bisan etiketleri var.

• Beğen
Tepkiler: Cem Özyurt
@Sertaç EKİCİ

kulakçığın karşı tarafında iç kısımda mosso oyması var

topladım aslında ama tam istediğim parçalar yok, bu yüzden sunmuyorum henüz :) erkenden görmek isteyenlere facebook.com/cmzyrt profilden atabilirim, teşekkürler :)

@Sertaç EKİCİ

buldum sonunda, sizin söylediğiniz kadro MTB kadrosu değil, yol modelinde black magic diye sticker var hatta.. yani bu kadro dedaccia değil ki bu markanın mtbsi bile yok sanırım..

çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık bir soru sormak istiyorum sprey boya ile mi boyadın sprey ile boyadıysan çok küçük bir darbe geldimi boya
kalkıyormu?

özür dlerim unutmuşum vernik attın mı yararı oluyormu verniğin?

Geri