Kadir Altuntaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 672
- Bisiklet
- Whistle
Arkadaşlar Merhabalar.Bisikletle turum olsa da sizlerle ilk defa Resmi olarak,Ankara-Kazan bir tur paylaşıyorum. 1 Kasım 2012 Perşembe.Evden çıkış 8.00 sabah hava hafif sert ve karşıdan rüzgâr vardı, iyiydi. Dönüşte toplamda 60.km.yani bitime 26 km.kala dizimin yan tarafına saplanan sancı beni olumsuz etkilesede zar zor turu,Şükür saat 18.00 da bitirdim.
Toplam mesafe: 86.08 km.
Yolculuk süresi: 5.17 saat
Ortalama hız: 16.27 km.
Maximum hız: 44.44 km.
Buyrun Fotoğraflara.(Ceple çekilmiştir) Lastik havalarını kontrol ediyorum. İlk molam.Genelde molayı fazla veriyorum.(İçime sindirerek).
Ova Çayı.
Kazan otobüs terminal lokantasında öğle yemeği.
Kuzu ayak paça,İnegöl köfte,kola 15 tl hesap ödedim.
Arkadaşlar Göz Hakkı olacak ama tura renk katsın diye yemek fotoğraflarını koydum,Hakkınızı Helâl edin!
Şanlı Türk Bayrağımız yine yükseklerde!.Allahım Bayrağımızı indirtme,Ezanımızı dindirtme,Vatanımızı böldürtme!.
Ve dönüş.
Arkayı kontrol etmeyi ihmal etmiyorum!..
Bu ara kendimi çekiyorum.
Yol Arkadaşım,Maşallah!.Allah olmayanlara en iyisini versin.
İşte tam bu rampada diz ağrım iyice nüksetti.1,1.5 km.lik yokuş fazla dik olmasada nasıl çıkacağım bilmiyorum?
Yola devam.
Göksu Parkı.
Hava kararmak üzere,hemen hemen 12 km. yolum var,düz yolda yine idare ediyorum ama son Etimesgut rampasını düşünüyorum?.
Şarjım bitti artık çekim yapamıyorum.Ve üsttede belirttiğim gibi turu tamamlıyorum.
Beni izlediğiniz için Teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle.
Hoşça Kalın...
Toplam mesafe: 86.08 km.
Yolculuk süresi: 5.17 saat
Ortalama hız: 16.27 km.
Maximum hız: 44.44 km.
Buyrun Fotoğraflara.(Ceple çekilmiştir) Lastik havalarını kontrol ediyorum. İlk molam.Genelde molayı fazla veriyorum.(İçime sindirerek).
Ova Çayı.
Kazan otobüs terminal lokantasında öğle yemeği.
Kuzu ayak paça,İnegöl köfte,kola 15 tl hesap ödedim.
Arkadaşlar Göz Hakkı olacak ama tura renk katsın diye yemek fotoğraflarını koydum,Hakkınızı Helâl edin!
Şanlı Türk Bayrağımız yine yükseklerde!.Allahım Bayrağımızı indirtme,Ezanımızı dindirtme,Vatanımızı böldürtme!.
Ve dönüş.
Arkayı kontrol etmeyi ihmal etmiyorum!..
Bu ara kendimi çekiyorum.
Yol Arkadaşım,Maşallah!.Allah olmayanlara en iyisini versin.
İşte tam bu rampada diz ağrım iyice nüksetti.1,1.5 km.lik yokuş fazla dik olmasada nasıl çıkacağım bilmiyorum?
Yola devam.
Göksu Parkı.
Hava kararmak üzere,hemen hemen 12 km. yolum var,düz yolda yine idare ediyorum ama son Etimesgut rampasını düşünüyorum?.
Şarjım bitti artık çekim yapamıyorum.Ve üsttede belirttiğim gibi turu tamamlıyorum.
Beni izlediğiniz için Teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle.
Hoşça Kalın...