Scudo Sports

Citybike Dış lastik tavsiyesi

r.ezk

Forum Bağımlısı
Tepki
415
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar Merida T2 bisikletimin üzerinde MAxxis Detanator 700x32c yol lastikleri var..

Yakın zamanda yağmurlar başlıcak, ek olarak arada sırada arazı(toprak, engebeli yol) de kullanıyorum..
Buna uygun hem hızımı çok kesmeyecek(çok dişli) hem mümkünse Patlamaya dayanaklı hemde yağmurda yolda kayma yapmayacak bir dış lastik tavsiyesi istiyorum..
yurtdışı güvenilir bir siteden de alabilirim. bütçe fp ürünlerinden yanadır ikisi 100-150 tl arası makuldur..

Scudo
üzerinde gelen maxxis detenatorlar var..
özellikle patlamaya karşı dayanıklı bir model arıyorum

çok teşekkürler,
son 1 haftadır iç lastik değiştirmek ve 10 10 devamlı vermekten yoruldum

@r.ezk

Aradığınız özellikler vittoria randeneur, marathon plus ve contınental touring plus gibi lastiklerde mevcut.Bu üçü arasından gerek fiyat gerekse yol tutuş olarak vittoria yı öneririm.Decathlonda 45 lira olması lazım tanesi.Patlak koruması olarak en iyisi schwalbe dir fakat 3 lastiktede başınız ağrımaz bu konuda.

@M.FARUK

Saolun faruk bey,
Sire Vittoria
700x35 Randonneur stokta yok görünüyor onun yerine
Sire Vittoria
700x35 C Adventure var bu ürün için ne dersiniz fiyatı 45 tl imiş oldukça uygun görünüyor..

şuanki tekerlerim 700x32c 700x35c e geçersim ne gibi avantaj ve dezavantajları olur?

Arayışa devam,
iki teker için en fazla 150 tl bir bütçe ayırdım ve acil olduğundan türkiyeden alacağım..
700x35c almaya karar verdim
Özellikle Patlamaya karşı dayanıklı, Çok hantal sürüşü olmayan akıcı, yol tutuşu ortalama iyi bir lastik arıyorum, çok uzun ömürlü olmasada olur..

Maraton pluslar çok iyi ancak çok yuksek fiyatlı ve ağır deniyor...
Maxxis overdrive kevlar erdoğanlarda var fazla yorum bulamadım patlak koruması zayıf olması düşündürüyor.
Sire Vittoria 700x35 Randonneur tam fp bir ürün ancak ellerinde kalmamış.

Vredestein marka lastiklerede bakabilirsiniz olumlu yorumlar okumuştum.
(link)

evanscycles.com ne kadar sürede gönderiyor acaba bilginiz var mı?

@r.ezk

Bir ornek vereyim.evanscycles tan bir siparis verdim.20 dk sonra bir degisiklik yaptim.Ancak gelen cevap degisikligi yapmamiz mumkun degil.Cunku ne yazikki gonderdik seklindeydi.2 isgunu icerisinde de elime gecti.Ancak bu stok durumu,kargo firmasi vs gibi durumlara da bagli olarak degisiyor.

Bu arada ben yillardir Bontrager marka lastik kullaniyorum ve cok memenunum.Isterseniz onlari da bir arastirin.

@r.ezk

İyi bir lastik arıyorsanız victoriada kalmamışsa mecburen yurtdışından alacaksınız çünkü buradaki fiyatlar gerçekten fahiş.Yurtdışından alışveriş mevzusu tam bir kumar.Şans işi benim lastikler 3 haftada geldi.Kimisine 3-4 günde geldiği oluyormuş.

Öneri olarak şu iki sitede indirim var.Gerçekten çok uygun fiyatlara satıyorlar.Özellikle wiggle kargoda ücretsiz olduğu için epey bir uygun.

(link)

(link)

Ben (link) aldım starbike'dan 1 ayda geldi starbike'dan alma da nereden alırsan al.. Lastikten memnunum psikolojik olarak rahat gidiyorum yolda patlama önleme konusunda başarılı zaten bildik bir lastik.. starbike'dan ikisini 140 tl ye almıştım tavvsiye edebilirim.

saolun yurtdışından alıcaz artık 1hafta beklicez...

şuan siteleri araştırıyorum, 700x35c maraton greenguard almaya karar verdim hem maraton plusa göre hafif
1 haftada gelir sanırım evanscycles.com da en geç araştırmalarıma göre
wiggle.co.uk kargo süresi nekadar acaba ?

saol Salih, dikkat ederim.

iç lastik olarakda şunu sipariş edeyim diyorum 2 adet ultralight diyor birde fiyat olarak pahalımı ? ne dersiniz

(link)

@r.ezk

Biri 20 euro biri 20 dolar.Sen bilirsin tabide evancycles dan almanın bir mantığı yok ne yazıkki.Kargo süresi aynı hemen hemen ikisindede

O dikkat etmemişim saol dostum :)
tamda payment sayfasına gelmiştim..
akşam alayım en iyisi birkaç birşey daha ekleyip

@M.FARUK

Saolasın hocam verdim siparişi şuan tr yeye göre yarısından fazla kar etmiş oldum 85 tl ye geldi..
Umarım çok geç gelmez..

@r.ezk

Rica ederim.Gelince de haber verirsen sevinirim.Bakalım ne zamana gelicek :)

@r.ezk
Hayırlı olsun.
Ne aldınız şimdi, hangi ürün kaça gelmiş oldu? Linkleriyle verir misiniz?

Geri