Scudo Sports

BikeSuit hakkında!

Caner Kartalgöz

Aktif Üye
Tepki
74
Bisiklet
Sedona
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim bir ürün var BikeSuit

Tamamen kıyafet üstü giyilen bir suit ayakkabıya kadar koruması var 5 000 nefes alabilirliği 10 000 mm su gecirmezligi var sayısal olarak başarılı bir ürün küçük çantası ve hafif bir yapısı var her konuda olumlu bir ürün fakat konumuz şu fiyatı kargo haric yurtdışı satış olarak 340 USD şu andaki kura göre 770 TL civarında yapıyor biz buna 800 TL diyelim fakat şöyle bir konuda var ki her ne kadar pahalı da gelse ayakkabı koruyucu + su gecirmez pantolon + su gecırmez ceket toplamında bu fıyattan daha fazla fıyat tutar.

Bu ürünü kullanan var mı forumda merak ettim eğer varsa ayrıntılı bir şekilde inceleme yapabilirse ve bize tanıtabilirse özellikle outdoor tecrübelerini paylasabilirse çok sevinirim.

Önceden paylaşılmadıgını gördüm forumda başka bir konuda bahsi geçiyorsa kusura bakmayın.

http://payload89.cargocollective.com/1/8/276282/4095360/OW__015_750.jpg
(link)

(link)

Scudo
Bayıldım,
Harika bür ürün. Her ne kadar kıyafet sorunum olmasa da sahip olmak istedim.
Özallikle işe bisiklet ile gidenler için harika bir ürün. Her güzelde olduğu gibi bunda da sorun var Özelde fiyatını hak etse de genelde çok pahalı.

Evet aslında pahalı gibi gorunuyor ama şöyle bir GoreTex takım yaptıgınız zaman ayakkabı cover + ceket + pantolon aynı fiyata hatta bazen fazlasına gelecektir. Ama her ne şekilde olursa olsun kullanımdan dolayı yapılan bir inceleme olmadan veya deneme olmadan alınması risk diye düşünüyorum her ne kadar firma prestijli ve kaliteli ürünler satan firma olsa bile...

alt üst tümleşik gibi geldi bana. ayrılamıyorsa işe yaramaz bence. durdurarak da seyrettim ama anlayamadım
Koga bisiklet şahaneymiş bu arada

@MehmetAli07

Evet tümleşikmiş. Tulum gibi ama giyip çıkartması daha basit görünüyor:

http://payload89.cargocollective.com/1/8/276282/4095360/putting-it-on_750.jpg

Bununla sağanak yağmurun altında tepeden tırnağa korunaklı şekilde işe gitmek mümkün görünüyor. Güzelmiş.

Çok güzel bir ürün. Beğendim.

Bisikleti ulaşım için kullananlar için muhteşem bir ürün.

Güzel ama fiyatı yüksekmiş.

Üründe şahane fiyatı da... Toplu alsak indirim felan yaparlar mı acaba ayağımız alışsın felan desek? :)

@Ömer Ertuğ

Açıkcası ben toplu alımı dusundum ama Türk mantıgıyla abi 10 tane alacaz ne kadara sayarsın derlersek olmaz galıba :)

@Gökhan Toros

En azından normalde giydiğiniz kıyafetler ile bisikleti bıraktıktan sonra devam edebiliyorsunuz. Mont Su geçirmez pantolon ayakkabı koruyucuyu çıkarmak saklamak sorun oluyor

@Ahmet SARI

Aslında bu da sürekli düşündüğüm konular arasında su gecırmez malzemeler genelde ses cıkarıyor muhtemelen bu da cıkarır dıye tahmın edıyorum.

Bilseydim o kadar gore-tex set alıcağıma direk bunu alırdım:confused: Şöyle test videosu var mı ?

ürün güzel ama biraz daha uygun fiyatlı olsaydı alabilirdim.

@A.Aşkar

çok ilginç ama bu kadar ünlü pahalı ve kaliteli (enazından öyle gorunen) bir ürün için bir tane inceleme videosu bulamadım belki de benim beceriksizliğimdir umarımda öyledir çünkü gercekten kullanmak ıstedıgım hayatı kolaylastıran bır urun.

Evet bu zaten firmanın kendi sitesinde yayınlanan tanıtım videosu fakat yakından ortam sesi ile incelemesi gerçek kullanıcılar tarafından çekilmiş olarak yok.

@K. Benli

Yaşadığın ilde bu kadar korunmak için yağmur yağıyor mu?

Geri