Fatih ÇT
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 488
- Bisiklet
- Scott
Merhaba,
Çinden bir aşağıdaki gibi bir ruzgarlık aldım, fakat bedeni küçük geldi. Bana 45 TL ye maloldu. Bedeni uyana ve 2-3 hafta beklemeden almak isteyenler için bir ilan açayım istedim.
ürün gayet fiyatını hakeden güzel bir ürün, hiç giyilmedi, boynu ve bilekleri lastikli ve rahat bir malzeme ile kaplı, çift fermuarlı, arkada cepleri var. yanlarda fermuarlı cepler de mevcut, cepler kullanılmadıgında belli bile olmuyor. Çok hafif ve hava alma bölmlerine sahip
kendi fotografı
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/29/photo.jpg
Bu linklerde ürünün yakından çekilmiş detaylı fotoları var.
(link)
(link)
ölçüleri evde kendim ölçtüğüme göre aşağıdaki gibi. S yazıyor ama XS diyebiliriz. Aklınızda bulunsun çinden kıyafet sipariş verirken 1-2 beden büyük verin.
ön yaka altından bitime kadar : 51 cm
iki omuz bitimi arası 43 cm
arka yaka üstünden bitime kadar 64 cm
istanbul için elden olabilir - istanbul dışına Kargo benden
Fiyat 40 TL
Çinden bir aşağıdaki gibi bir ruzgarlık aldım, fakat bedeni küçük geldi. Bana 45 TL ye maloldu. Bedeni uyana ve 2-3 hafta beklemeden almak isteyenler için bir ilan açayım istedim.
ürün gayet fiyatını hakeden güzel bir ürün, hiç giyilmedi, boynu ve bilekleri lastikli ve rahat bir malzeme ile kaplı, çift fermuarlı, arkada cepleri var. yanlarda fermuarlı cepler de mevcut, cepler kullanılmadıgında belli bile olmuyor. Çok hafif ve hava alma bölmlerine sahip
kendi fotografı
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/04/29/photo.jpg
Bu linklerde ürünün yakından çekilmiş detaylı fotoları var.
(link)
(link)
ölçüleri evde kendim ölçtüğüme göre aşağıdaki gibi. S yazıyor ama XS diyebiliriz. Aklınızda bulunsun çinden kıyafet sipariş verirken 1-2 beden büyük verin.
ön yaka altından bitime kadar : 51 cm
iki omuz bitimi arası 43 cm
arka yaka üstünden bitime kadar 64 cm
istanbul için elden olabilir - istanbul dışına Kargo benden
Fiyat 40 TL