Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Korkunç kaza

mosertu

Üye
Tepki
15
Meksika'da her sene düzenleyen Bike Tour Matamoros-Playa yarışmasında korkunç bir kaza meydana geldi. Sarhoş bir sürücü yarışçılara eşlik eden polis arabasının yanından geçerek gruba çarptı. Kaza sonucu en az 2 kişi oldü(Newschannel 5'e göre 5 kişi öldü) 12 kişi yaralı, onlardan 10 kişi çok ağır.

Scudo
Haber gercekten cok uzucu... Fotografa ise bir kac saniyeden daha fazla bakamadim.

Bu arada konuyu da uygun yere tasidim.

bu arada forumda bu haber daha önce bir arkadaşımız yazmıştı. onu görmemiştim. konuyu bile gezi ve organizasiyonlar bölümünde açmıştım.

Felaket bir kaza olmuş :(

Ölenlerin yakınlarına Allah sabır versin.

Bugun ki Die Bild gazetesinin arka sayfasinda yarim sayfa boyutunda bu haber vardi.

Keşke resmi vermeseydiniz gerçekten bakılamayacak bir sahne :( :( İnanılmaz birşey. Yıllar önce bir yarışta grubumuzun içinden geçen bir "TIR" ı hatırlattı bana. Reflex olarak fermuar gibi ayrılmıştık :(

Bisiklet yarışı düzenlemek çok zor bir olaydır. Trafik görevlilerinin sorumlulukları çok büyüktür. Bütün dünyada trafik canavarları var ve bu iş hata affetmez!

Çok büyük geçmiş olsun, ölenlerin yakınlarına sabır dilemekten başka birşey denmiyor.

Eskort polis aracınında ihmali çok büyük.

Maalesef görevini yapmamış.

geçen ben Posta gazetesinde okudum, inanamadım ya büyük geçmişler olsun

resimi gördğm biran dedim aha türkiyede oldu sonra yazıyı okuyunca meksikada oldugunu oğrendim gerçekten ayyaş herif gidecegi bilememiş

acaba merak ediyorumda o araba pite nasıl girdi ve o şoföre ne gibi ceza verecekler

@mekatronik

şöför cinayetten yargılanıcak arkadaşlar meksikada idam cezası mevcut direk idamı isteniyor muhtemelende elektirikli sandalyede son bulucak abinin yolu ama nedense hiç üzülmüyorum hak etti bence ölenler dışında yaralananlarında hayatlarını kaydırdı sporculuk kariyerleri biter muhtemelen çoğunun ...

ne dehşet bir kaza yaa.. çok üzücü..

Trafıkte grup sürüşü yapıyorsanız , aman dıkkat .
Küçük bir ayna belkı de kazayı onleyecekti. (link)

Geri