Scudo Sports

Anadolu Turizm Bisiklet Dostu...

hypromellose

Aktif Üye
Tepki
423
Arkadaşlar...

geçtiğimiz hafta içinde üşenmeden mail adreslerine ulaşabildiğim tüm şehirlerarası otobüs firmalarına affınıza sığınarak tüm bisiklet camiası adına e-posta yazdım "bisikletlerimizi taşımayı taahhüt ediyormusunuz?" diye...

yaklaşık 30 dk. gibi kısa bir sürede Anadolu Turizm bana geri döndü ve derhal çalışma başlatacaklarını ve çalışmanın sonucunu bana göndereceklerini belirttiler... biraz önce Anadolu Turizm'den e-posta aldım ve ....

http://img169.imageshack.us/img169/2629/anadolubisikletgarajiao0.jpg
(link)

Scudo
Çok güzel bir haber. Teşekkürler.

Bisiklet sporu adına yapılan her faaliyete destek çıkalım, ve çıkartalım:eek:

KAmili koçu daha önce kullandım sorun çıkarmıyorlar.

memleketimin (Uşak) firması diye demiyorum :)
Anadolu gerçekten öncü bir anlayışa sahip

Bu mesajı güncel tutalım, her bisikletçinin haberi olsun.

Teşekkürler Anadolu Ulaşım,
Teşekkürler Tolga...

ANADOLU ULAŞIM A.Ş.
444 01 64
Ücretsiz Online Bilet Hattı: 0800 446 0002
(link)
Uşak-İzmir-İstanbul-Ankara-Bursa-Antalya-Denizli-Afyon-Isparta-Kütahya-Eskişehir-Aydın-Burdur-Adapazarı-İzmit-Balıkesir

Sevgiler...

ya bu kamil koç herkesin bildiği kamil koç değilmi çünkü ben bu yaz antalyaya giderken bisikletimi götürmek istedim (daha öncedende denedim) ama her seferinde bileti iade etmek zorunda kaldık oysa çok iyi bir şekilde paketlemiştik bisikleti adama ne dediysek almadı en sonunda kabul etti bisikleti bagaja koyduk bu kezde bizden 60 lira para istediler (sözde bilet kesiceklermiş) otobüste bos koltuk yok bileti nereye kesceksiniz dedik istedikleri para 40 daha sonra 30 liraya düştü (işin komiği yanımızda adam 10 liraya çamasır makinesi tasıdı) anadolu turizmi bilmiyorum ama kamil koça bi türlü tasıttıramadım bisikletimi

acaba kamil koç ve anadolu turizmin mail adreslerini yazarmısınız resmi yazılarının çıktısını almak istiyorum sorun çıkaran soförlere göstermek için

helal olsun. bundan sonra kamil koç 1, anadolu turizm 2 ve son!

Afişte güzel olmuş hani :)
Anadolu'yla seyahat etmek nasip olmadı ama Kamil Koç Rahat Hat gerçekten çok rahat. :D :D

Bisikleti parçalayarak mı veriyoruz yine? Yoksa sadece paketlemek yetiyor mu parçalamadan?

ön tekerleği söküp düz konuma getirmek yetecektir kanımca, tümünü sökmek saçma olur

Bölümlere gönderilen yazı tam aydınlatıcı değil. Yarışmaya gidecek yarışmacılar için diyor. Yani hangi yarışa gidiyorsunuz türünden bir soru ile karşılaşma ihtimali mevcut. Hafızada bir yarışma ismi , cepte lisans saklamak akıllıca olabilir :)

Geri