Yok artık ya,Trek çok güzel bir anlaşmalı firma bulmuş.Bontrager'a bak hem o kadar parça tedarik ediyor bisikletler de yetmedi Lance'in köprücük kemiğini yapıyor hem de 5 yıl garanti veriyor. Aynı firmanın jantlarını kullanınca daha da bir gururlandım.
garantisi varmış korkma, lance'i paketleyip kargoyla yollarız, parçayı yenileyip geri kargolarlar =) güvenilir bir marka sonuçta sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.. =)
Çok güzel bir tanıtım .....Adamlar neyle,nerede,nasıl piyasada kalacağını çok iyi biliyor...Gerçekden ticari akıl buna denir..Tşk ler paylaşımın için..İyi forumşar...Ben 78-79 kğ her yerimi karbon yaptırmak istiyorum ne kadar tutar acaba.Zayıflamak içinde güzel bir yöntem olabilir mi?
Carbondan insanların üretilmeye başlandıgı bir Dünya olmaya başladık. Carbon yarışçılar, Cyber savaşçılar ve Cyber ordular derken geleceğin askerleri olabilirler Görünen köy klavuz istemez değil mi?. İyi bir reklam olmuş. Markaya olan güvenin artacağı kanaatinyim ben de sizler gibi ..
Haberler için teşekkürler
Kalça kemiklerini titanyum ile kaplatan amerikan futbolcuları var. Lance'in olayı ticati açıdan başarılı ama şu titanyum muhabbeti acayip bişey
evet burada da karbon'mu Ti'mi tartışmasını başlatalım
artık lancen işi bitmiştir beyler bence hiç boşuna yırtınıp durmasın hem sporu bırakıp geri başlamaıs hemde köprücük kemğinin kırlıp karbon yapıılmaıs idman yok bişey yok işi bitmiş atın gitisin
İşin makarası bir yana bence saçma. Benim bildiğim bir kemik aynı yerden 2 kere kırılmaz. Köprücük kemiğini kıran insanların tekrar kırma ihtimali daha da zorlaşır. Ama ilgincmiş. İnsan vucudu karbonla tepkimeye girmiyormu acaba merak ettim doğrusu.