Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Lance in yeni carbon(evet carbon!) köprücük kemiği

Scudo
Yok artık ya,Trek çok güzel bir anlaşmalı firma bulmuş.Bontrager'a bak hem o kadar parça tedarik ediyor bisikletler de yetmedi Lance'in köprücük kemiğini yapıyor hem de 5 yıl garanti veriyor. :D Aynı firmanın jantlarını kullanınca daha da bir gururlandım. :)

Lance hafiflemiş oldu biraz :D :p peki bu parçanın kırılması durumunda ne olacak ?

garantisi varmış korkma, lance'i paketleyip kargoyla yollarız, parçayı yenileyip geri kargolarlar =) güvenilir bir marka sonuçta sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.. =)

Çok güzel bir tanıtım .....Adamlar neyle,nerede,nasıl piyasada kalacağını çok iyi biliyor...Gerçekden ticari akıl buna denir..Tşk ler paylaşımın için..İyi forumşar...Ben 78-79 kğ her yerimi karbon yaptırmak istiyorum ne kadar tutar acaba.Zayıflamak içinde güzel bir yöntem olabilir mi? :)

Carbondan insanların üretilmeye başlandıgı bir Dünya olmaya başladık.:D Carbon yarışçılar, Cyber savaşçılar ve Cyber ordular derken geleceğin askerleri olabilirler:D Görünen köy klavuz istemez değil mi?:). İyi bir reklam olmuş. Markaya olan güvenin artacağı kanaatinyim ben de sizler gibi:eek: ..
Haberler için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sadana
iyiki zamanında bontrager almışım fiyatlar galiba tavan yapacak...

Kafatasınada titanyum enjekte etsinler kaska gerek kalmaz:D:D

bende kollarımı ve ayaklarımı karbondan yeniden yapılandırmak istiyorum fazla ağırlık yapıyorlar zaten yarı yarıya hafiflerim :)

Anti doping örgütü bi inceleme başlatır artık :D. Yada bu tür olaylar için yeni bir örgüt kurarlar :D :D

Kalça kemiklerini titanyum ile kaplatan amerikan futbolcuları var. Lance'in olayı ticati açıdan başarılı ama şu titanyum muhabbeti acayip bişey :)
evet burada da karbon'mu Ti'mi tartışmasını başlatalım :D :D

• Beğen
Tepkiler: sadana
Yazının ciddiyetine üslubuna hayran kaldım :D ,
Keith Bontrager firmayı bırakıp Uykusuza geçsin.

artık lancen işi bitmiştir beyler bence hiç boşuna yırtınıp durmasın hem sporu bırakıp geri başlamaıs hemde köprücük kemğinin kırlıp karbon yapıılmaıs idman yok bişey yok işi bitmiş atın gitisin:D

Lance in Türkiye deki disbritörü nerde? :D

İşin makarası bir yana bence saçma. Benim bildiğim bir kemik aynı yerden 2 kere kırılmaz. Köprücük kemiğini kıran insanların tekrar kırma ihtimali daha da zorlaşır. Ama ilgincmiş. İnsan vucudu karbonla tepkimeye girmiyormu acaba merak ettim doğrusu.

2009 konusunu nerden buluyorsunuzda hortlatıyorsunuz anlam vermek zor!!!

Geri