Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

migros 5M kask 24,90tl

Scudo
Haber verdiğiniz için teşekkürler.Kask Migros'da mı satılıyor yoksa içindeki diğer mağazalarda mı ?

• Beğen
Tepkiler: enginayan
Kask arayan arkadaşlar için güzel bir fırsat olmuş.Kaskların görünüşü de güzelmiş,tasarım olarak Giro'ya benzetmişler galiba. :)

Ben de denedim. Ama tereddüt ettim. Gerçekten standartlara uygun mudur? Polisport marka kaskım var acaba bir de bunu mu alsam diye çok düşündüm. Hafifliği, ergonomisi, ve kafama tam oturuşu polisporttan daha iyiydi ama yine de 2 kaskı ne yapacağım dedim ve vazgeçtim; şimdi aklımda kaldı. Fiyatı acayip makul.

• Beğen
Tepkiler: felis911
ben kaskları gidip gördüm,moon marka kasklar,tasarım ve dayanım olarak gayet tatmin edici kasklar;hele fiyatı düşünülürse kaçırılmıycak fırsat diyebilirim...

Bu kaskın marksı MooN.Ayrıyetten zaten 25 lira civarında satılıyordu. 49 a çıkartıp şimdide düşürülmüş, indirim var gibi gösterilmiş ama normal fiyatı. :s

@fecredall

Ben internette bazı bisiklet sitelerinden baktım Moon diye araştırdım. Fiyatları50-60 tl arasındaydı. Acaba Migrostakiler farklı mı? Migrostakilerde sanırım "CE etiketi" yoktu.

5m migroslara ulaşabilecek arkadaşlar benim içinde bir tane alabilirmi acaba? M beden benim için uygun sanırım.Kafamı ölçünce 57-58 çıkıyor.

@bisikletseven

Migrosta satılanlara gidip bakmadım ama 25 liraya satılanlarda CE etiketi var. 50-60 liraya da modelleri var MooN'un. ;)

Bir tane de livestrong etiketi yapıştırın,güzel gözükür. :)

• Beğen
Tepkiler: Ercx
@fecredall

CE etiketi varsa iyi. İnsan ucuz görünce çekiniyor. Piyasanın yarı fiyatına forumda 2. eli30 cıvarındaydı diye hatırlıyorum. Sanırım işimizi görecek bir kask olur. Ben 2. bir kask daha alayım mı ona takıldım çıkamadım.

Benim kullandığımda CE etiketi var. Ama sen almadan bir bak. ;)

Merhaba arkadaşlar,
ben bir kask almayı düşünüyorum sizce bu kasktan almalımıyım yoksa başka ürünlerimi yönleneyim,
darbeye falan dayanıklımıdır acaba?
kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirse memnun olurum

evet hiç takmamaktan daha iyidir tabikide,
en azından daha iyisini alana kadar kullanırım.
Yolunuz açık olsun, bol pedallar.

bende aldım resimdekinin aynısı gerçekten çok güzel bişey fazla renk seçeneği yok ama güzeller. Evet CE etiketleride var. bi bakarsanız o kadar dandik değiller.

Ben de bugün aldım. +1,50 TL ile kapıma kadar getirdiler. 5M migroslara ulaşamayan arkadaşlara da yardımcı olabilirim.
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: mert deniz
Geri