Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

07 Mart pazar Porsuk Barajı gezisi

jemboy

Daimi Üye
Tepki
619
Geçen hafta toplanan grubada aktardıgım gibi bu pazar bi etkinlik düzenliyoruz gidilicek olan yer porsuk barajı mesafesi toplam gidiş geliş 55 km civarı katılacak arkadaşları pazar sabah 10 da doktorlardaki garanti bankası önünde bulunmaları yeterlidir ...

Scudo
İşte beklediğimiz hafta sonu inş katılım tanışma günündeki kadar güzel olur
güzergah büyük olasılıkla kızılinler tarafından olur.

@Murat CER

kütahya yolu üzerinden kızılinler köyü kavsagından girilecek gökçekısık köyünü ve yeni sofcayı gecerek baraja ulaşıcağız katılırsanız mutlu oluruz

sağlık durumum iyileşirse ve hava da hastalığı nüksettirmeyecek kadar ılımlı olursa gelmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: seker26eses
Geliyorum.;)

Yalnız cmt günü, pazar günkü geziye hazırlık olsun diye:)D) baska, daha uzun mesafeli bir gezi yapılamaz mı acaba?:D :D(Teklifim ve sorum ciddidir; şaka olarak algılanmasın.;)) Amaç daha daha daha daha fazla pedal çevirmek.:)

@Dinçer ÜNSAL

önerine katılmak isterim fakat cumartesi gunu herkez boş diil maalesef birde herkezin kondisyonu iki gun ust uste bu civardaki gezileri kaldırmaz zaten kaldırıcak olsa pazar gunune daha uzun mesafeli bi tur atıcaktım fakat genel konusma ve istek bu yondeydi..

Bu arada deyinmeyi unuttuğum bi konu var face deki guruba uye olanlar zaten konuya vakıflar ama gezide herkez kendi yiyeceğini kendi temin edior grub içindeki paylaşmada sıkıntımız yok cok sukur ama kendinize yeticek kadar yiyecek almanız onerilir...

ben kardeşimi getirmeyi planlıyorum eğer tabiki tek bayan olmayacaksa :D

@seker26eses

Herkeze kapımız açık...

Arkadaşlar.Bugün kent ormanda atlattığım ufak bi kaza sonucu yarınki geziye gelebilmem sıkıntıya girmiş durumda.:(Olur da, seleye oturabilecek duruma gelebilirsem sizi kesinlikle yalnız bırakmam.Aksi halde size iyi eğlenceler dilemek zorundayım.:(
Hep çok istediğim şeylerde bir aksilik çıkıveriyor.Neyse diyelim, vardır bunda da bir hayır...

Mesajı yazdığım saat gözönüne alıncak olursa inşallah ben de katılacağım tura :) Biraz geç oldu ama maksat forum şenlensin di mi:D

ben de geliyorum. daha grupda kimseyi tanımıyorum ama olsun gelince tanışırız. bi de bende kask yok umarım sorun olmaz.

bu tura ilişkin fotoğraflar yayılanmadı mı ben mi göremedim?

Fotoğrafların toparlanma işi dün gece bitti.Bu akşam bozuk_para açar konuyu heralde....

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Geri