Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Prolar ne yer?

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Tepki
5.226
Bir Garmin Transitions sporcusunun günlük yedikleri
6 Clif Barlar (Nektar, Mojo, Z bar)
5 Clif Jeller
4 Clif Bloks
2 kutu Clif Quench elektrolit
0.5 Clif Recovery
2 Clif protein barları
2 poşet elma (sıcak çay)
1 poşet sıcak çikolata
7 ev yapımı basmati pirinci kek
4 meyve jöleleri
1 mussette çanta
200 gram yulaf
Ev yapımı kek pirinç için 300 gram pirinç
50g tahıl
150 ml soya sütü
8 litre su
10 gram fındık
5 yumurta
200 gram et / balık
3 su bardağı yoğurt
3 espresso kahve
10 ml zeytinyağı
meyve 4 adet
bal 1 çorba kaşığı

Biraz Clif firmasının reklamı oldu ama sitede böyle yazıyordu

Scudo
@Ozzgurr

Google translate kullandım . Üşendim çevirmeye . Daha neler vardı . Adamların göğüslerine koydukları gazeteleri bile yazmışlar

Özeniyoruz falan ama adamların hayatları hayat değil . Yılda 200 gün karından çocuğundan ayrı kal . Bunları ye , sonra yak , tekrar ye , supplement iç , 200 kilometre yol yap , ertesi gün yine yine ....

Kamyon şöförü gibi bunların hayatı daha beter

Soya sütünü deneyen var mı? Geçen gün markette gördüm yarım litresi 3,5 TL . Faydalı birşeyse bizde içelim bari .

5 Yumurtadan kasıt yumurtanın beyazı falan mı acaba?

Birde bu kadar yemek yiyen adam kabız falan olmaz mı? Bunların yanında müsil içse yarış sırasında ne yapacak ? Yulaf dışında hiç lifli gıda yok . Benim bu işlere aklım ermedi arkadaşlar

Hiç sağlıklı gelmedi bana bu beslenme . Çorba falan ekleseler iyi olacak

@Ali Gelir

Artık ne yiyip içeceğimizi bilemez olduk. Herkes (ünvanlarının arasında beslenme uzmanı, diyetisyen vs. vs. bir sürü sıfat olanlar ) bir şeyler önerip duruyor .
Kimi soya sütü tüketin diyor, kimi hakiki keçi sütü.

Sonuçta bu gıdalar elbette faydalıdır ama hangisi hakiki hangisi merdiven altı üretim; bir de bunu bilebilsek.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@gecipgiden

Hepsi palavra gibi geliyor bana artık . Hele şu Contador olayından sonra yok karbonhidrat ağırlıklı beslenmeymiş , yok oymuş , buymuş . Adamlar lıkır lıkır şampanyaları içip ardından da bilimum maddeleri kullanıyor . Boy 180 kilo 60 , sonra da bu vucüt yapısıyla RoboCop gibi olup dağlara keçi gibi tırmanıyorlar . Hadi canım :)

Hele Frank Schleck 'in vucüt yapısı inanılacak gibi değil .
Boy:186cm Kilo:61 Sıfır beden

Vücut Kitle Endeksi : 17,6

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
@Ali Gelir

5yumurtadan kasıt yumurtanın tamamıdır eminim pro olmasakta biz çoğumuzda antremandan sonra karbonhidrat yüklemesinin hemen ardından proteini gönderiyoruz mideye ki buda 5-6 yumurta olabiliyor(birde bunu 2kardeş aynı evde yapanlar var en büyük tavada olsa yer yok :) )
ayrıca yumurta glutamine gibi çok değerli protein açısından da zengindir
bıldırcın yumurtasıda kullanılabilir

Geri