gökhan saraç
Daimi Üye
- Tepki
- 19
http://img574.imageshack.us/img574/7055/dsc05923o1.jpg
bisikletimden aşırı memnunum sadece motosiklet hevesim olduğu için satmayı düşünüyorum...bu temmuz ayında aldım...yaklaşık 1500 km yol yapmışımdır tık demedi...her neyse
ön arka ışıklarını ve km saati vereceğim yanında ..ayaklıgı vermeyi düşünmüyorum..çok küçük çizikler illaki var ...fiyata gelince 600 tl düşünüyorum ...fiyat tekliflerinizi özelden yollarsanız cevaplarım saçma teklifler vermeyeceğinizi umuyorum...sahibinden de de bulabilrisiniz ilanı detaylı bilgi için ilanlarıma bakarsınız...ocaktan sonra alacaklar da ulaşabilir...sadece pedalları değiştirdim diğerleri duruyo saglam yaglamak gerek
(link)
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
KADRO: 7005 Alüminyum
KADRO ÖLÇÜSÜ: 16
RENK: Siyah
GİDON: Amoeba Hussar
GİDON BOĞAZI : Amoeba Hussar
SELE : Amoeba Hussar
SELE BORUSU : Amoeba Hussar
ÖN VİTES: Shimano Acera
ARKA VİTES: Shimano Acera
AYNAKOL: Shimano Acera
FREN TAKIMI: Shimano Acera
GÖBEKLER: Shimano Acera
VİTES KOLU: Shimano Acera
FREN KOLU: Shimano Acera
LASTİKLER: Schwalbe Jimmy
JANTLAR: Alex Dc 19
MAŞA: Suntour XCM Lockout
SIFIR FİYATI 390.00EUR
bisikletimden aşırı memnunum sadece motosiklet hevesim olduğu için satmayı düşünüyorum...bu temmuz ayında aldım...yaklaşık 1500 km yol yapmışımdır tık demedi...her neyse
ön arka ışıklarını ve km saati vereceğim yanında ..ayaklıgı vermeyi düşünmüyorum..çok küçük çizikler illaki var ...fiyata gelince 600 tl düşünüyorum ...fiyat tekliflerinizi özelden yollarsanız cevaplarım saçma teklifler vermeyeceğinizi umuyorum...sahibinden de de bulabilrisiniz ilanı detaylı bilgi için ilanlarıma bakarsınız...ocaktan sonra alacaklar da ulaşabilir...sadece pedalları değiştirdim diğerleri duruyo saglam yaglamak gerek
(link)
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
KADRO: 7005 Alüminyum
KADRO ÖLÇÜSÜ: 16
RENK: Siyah
GİDON: Amoeba Hussar
GİDON BOĞAZI : Amoeba Hussar
SELE : Amoeba Hussar
SELE BORUSU : Amoeba Hussar
ÖN VİTES: Shimano Acera
ARKA VİTES: Shimano Acera
AYNAKOL: Shimano Acera