Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Eskişehir Bisiklet Gurubu

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
İyi forumlar.Bir seneyi geçkindir bu forumdan en güzel şekilde faydalanıyorum.Çok ürün aldım çok da sattım.Bir çok şey öğrendim bildiklerimide içimde tutmadım paylaştım.Sayısız arkadaşım oldu türkiyenin her yöresinden.22 Ağustos 2010 tarıhıne kadar tek başıma ve bır kaç arkadaş ıle gittiğim gezilere facebook da bir gurup kurarak daha geniş arkadaş gurubuna yaymaya başladım.İlk önceleri Eskişehir Velesbit iken adı sonra Eskişehir Bisiklet Gurubu oldu.Amacım kimseyi bölmek parçalamak ayrımcılık yapmak değil sadece kendi başıma yada samimi olduğum bir kaç arkadaşım ile gittiğim turlara genç arkadaşlarıda yavaş yavaş adapte etmek.Hepsi bilir ki her türlü sorunlarında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.yaklaşık olarak 1500 km yide devirdik 4 ayda.Peki bunları niçin buraya yazıyorum.geçtiğimiz günlerde olan bazı olaylar sebebiyle gördüm ki yaptıklarımızı ve turlarımızı kimse bilmiyor.Bunun bir sebebi de gurubun direk katılımlı değil onay gerektirdiği için ve tavsiye üzerine arkadaş topladığımız için.Bundan sonra eğer forum kurallarına aykırı değil ise (ben göremedim) Gurup etkinliklerimizi buradan da yayınlamak istiyorum.Gezi resimlerinide ilgili bölümde yayınlamaya başladım zaten.

senenın son turu https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=77310
Ve yeni yılın ilk turu :https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=77298

Scudo
Perfomansa dayalı gezilerini destekliyorum ama ancak şunda unutmayasın 'bisiklet özgürlüktür'

Yolunuz açık olsun . . .

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Herkese hayırlı uğurlu olsun , beraber nice kmlere :)

• Beğen
Ufak ve basit de olsa baktım herkezin bir logosu var bende yapayım dedim.Şirin ama güzel oldu bence :) yoruma açık değiştirmek isteyen olursa önereceği şekile göre değerlendiririz.
http://img833.imageshack.us/img833/7040/esbigasl.png

@burak ülsever

Teşekkür ederim mustafa aynen katılıyorum o yüzden de şahsıma yada sevdiğim bir kardeşime, arkadaşıma, abime birşey denmedikçe kimseye karışmıyorum ve herkezi destekliyorum.Ne kadar çok bisiklete binen ,seven ve doğru kullanan olursa o kadar mutlu olurum.
Önder ben kendi kadroma isim soyisim ve kan gurubu yapıştırdım 2 saat uğraştım :) gurup logosu cok basit oldu on dakikada bu kadar hazırlanır :) ileride hoş duracak birşeyler yaparsak kadroya yakışacak şekilde neden olmasın.

@Barış Birlik

Barış hedef bu sene 5-6 bin ona göre :) 2010 da 4 bınde kaldık :) Bursa-Bilecik-Afyon-Söğüt kesin gidilecek yerler.İnşallah en son Ankara yapıp bu seneyi uzun tur olarak öyle bitireceğim.Bir hafta kısa bir hafta uzun tur olacak havalar ısınınca.

Valla eline saglık abi yanlız logo şirin ama biraz yetersiz bence daha detaylı calısmak lazım üzerinde genede baslangıc için cok iyi isim guzel olmus bu arada :D

• Beğen
Teşekkürler Selçuk ve ibrahim.Logoya gelince vallaha 10 dakikada aklıma geldı yaptım :) fırsat bulursam yada bu işlerin uzmanı yasini yakalarsam müsait zamanında eminim daha güzel şeyler çıkar ortaya.İbo daha cok tur yaparız senınle ve Emin ile bırakmam sizi kim çekecek beni önde sizden başka :) sizi gördükçe asılıyorum bende pedallara :)

Yıllardan beri esk böyle bir grup hasreti çekiyordu o eksiklik bitti diyebilirim buradan kim kötü niyetli düşünüyorsa bu grupta onlara kapak olsun Ferhat abi logoyu kırmızı siyah temalı bir şey yapalım hayırlı ugurlu olsun...

@Emin sarı

Bak bu güzel fikir emin çalışmaya hemen başlıyorum bu akşam vakit bulursam hallederim sanırım.Destek için de ayrıca teşekkürler.

@kadir demirkol

teşekkurler Kadir abi.İmza olayın tam olmamış zaten bu akşam en geç yarına kırmızı siyah yapacagımbisikleti.Onu yüklersin :)

Pazar günü hava şartları müsait olursa Beşikderesine (şelale Mesire yeri) gideceğiz. gurup dışından katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.gerekli bilgilendirmeyi yaparım kendilerine.Yaklaşık git gel 75 km düz yol yok ya iniyoruz ya çıkıyoruz :) bizi muhteşem bir doğal yapı ve kiremitte alabalık bekliyor olacak :) tanıtım amaçlı 24 Ekimde gittiğimiz zaman ki resimlerden 2 tanesini ekliyorum.

http://img205.imageshack.us/img205/4990/24102010beikderesi74km2.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/5610/24102010beikderesi74km4.jpg

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
Grubunuz hayırlı ugurlu olsun dostum.Eskişehirimizin boyle bır gruba ıhtıyacı vardı,artık sen genc arkadaslarımızı hazırla kondusyon sahıbı olsunlar sonra bızımle daga bayıra yarısa geldıklerınde zorlanmasınlar:)
Basarılar dılıyorum...

• Beğen
Teşekkürler Bülent.Senin desteğini görmek çok mutlu etti beni.Dağa bayıra çıkmak isteyenleri tutmuyorum zaten istedikleri yere çıksınlar :) hatta haber verirsen önceden yayınlarım bile haberleri olsun diye ama kimseyi yarışa hazırlamıyorum.Yarışa hazırlananları il gençlik spor takım kuruyor oraya sevkediyorum.Mevcut düzende zaten Eskişehirden ne mtb ci ne de yol sporcusu yok biliyorsun.Olanların da hali hazırda derecesi yok.Gençlik spor müdürlüğü belki düzeni değiştirir.Bendeki amaç sadece birlik beraberlik içerisinde güzel vakit geçirmek ortak sevdamız olan bisiklet üstünde buluşabilmek ,siz biz olmadan bisiklete binebilmek, elimden geldiği kadar da kardeşlerime yardımcı olmak.Kondisyon turlarını artık bıraktım.Havalar ısınınca 2-3 arkadaşım ile çıkacağım 150 km üstü turlara.

Geri