Dinçer ÜNSAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 461
Fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi tertemiz, sıfır ayarında bir vites-fren setidir. Kollarda çizik, kırık, çatlak vs bulunmamatadır.Bir tek kaliperlerde yağ tahliye somununun olduğu yerde çizik vardır. Çiziklerden de anlaşılacağı gibi bakımları düzgün yapılmıştır. Ağırlıklı olarak asfaltta kullanılmıştır. Arazi görmüştür, ancak çok sınırlıdır. Yeni bir fren almak için satıyorum.
Fiyatı temizliğine göre, mümkün olduğunca düşük tuttum. Sadece fren kolları, forumda, bu fiyatın çok çok üstüne satılıyor; bu hem vites hem de fren kolu!
İstediğim fiyat 220 TL.
Bu fiyata, şu an için rotor ve adaptörler dahil değildir. Ancak yeni frenlerimi aldıktan sonra, bu parçalara ihtiyacım kalmazsa çok çok ufak bir ücret karşılığında verebilirim.
Not: Yeni frenlerimi almadan bu kollar satılsa ve alıcıya ulaşsa bile, frenlerimi aldıktan sonra bu parçalara ihtiyacım kalmaması ve alıcının da bu parçalara ihtiyacı olması durumunda adaptörler ve rotorlar için aynı indirim geçerlidir.(Rotorlar lx(160), shimano adaptörler 160lıktır)
Kargo alıcıya aittir.
Durumu daha iyi aktarabilmek için mümkün olduğunca çok fotoğraf çekmeye çalıştım.
İşte foroğraflar: (Biraz tozlu, kusura bakmayın. )
Arka kaliper:
(link)
(link)
(link)
Ön kaliper:
(link)
(link)
(link)
(link)
Sol Kol:
(link)
(link)
Gidonu tutan kısım çizik gibi çıkmış.Çizik değil tozdur.
Sağ Kol:
(link)
(link)
(link)
Fiyatı temizliğine göre, mümkün olduğunca düşük tuttum. Sadece fren kolları, forumda, bu fiyatın çok çok üstüne satılıyor; bu hem vites hem de fren kolu!
İstediğim fiyat 220 TL.
Bu fiyata, şu an için rotor ve adaptörler dahil değildir. Ancak yeni frenlerimi aldıktan sonra, bu parçalara ihtiyacım kalmazsa çok çok ufak bir ücret karşılığında verebilirim.
Not: Yeni frenlerimi almadan bu kollar satılsa ve alıcıya ulaşsa bile, frenlerimi aldıktan sonra bu parçalara ihtiyacım kalmaması ve alıcının da bu parçalara ihtiyacı olması durumunda adaptörler ve rotorlar için aynı indirim geçerlidir.(Rotorlar lx(160), shimano adaptörler 160lıktır)
Kargo alıcıya aittir.
Durumu daha iyi aktarabilmek için mümkün olduğunca çok fotoğraf çekmeye çalıştım.
İşte foroğraflar: (Biraz tozlu, kusura bakmayın. )
Arka kaliper:
(link)
(link)
(link)
Ön kaliper:
(link)
(link)
(link)
(link)
Sol Kol:
(link)
(link)
Gidonu tutan kısım çizik gibi çıkmış.Çizik değil tozdur.
Sağ Kol:
(link)
(link)
(link)