Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kazada son drum (kötü)

Mehmet Ergene

Forum Demirbaşı
Tepki
197
dünkü polonez turunda kaza yapmıştım bildiğiniz üzere. dirsekteki kırık çok önemli değilmiş ama dizim malesef çok kötü. menisküste yırtılma ve çapraz bağlarda kopma var. ameliyat gerekiyor ama zamanı belli değil.perş günü netleşecek durum. çok kötü hisediyorum moral falan sıfır :(

Scudo
öncelikle geçmiş olsun ve moralinizi bozmayın, daha kötüleride olabilirdi bunu unutmayın.

ayrıca tedavisi mümkün olduğu sürece biraz zorlancaksınız ama gerisi önemli değil. önemli olan sağlık daha kötüleri olabilrdi.

moralinizi bozmayın. birkez daha geçmiş olsun.

Mehmet abi geçmiş olsun.

Geçmiş olsun abi. Dizimde buna benzer bir hasar oluşmuştu küçükken yanlış tanılarla 1,5 ay alçıda bekledim sonra alçının alakasız oldugunu sadece bir kaç yerimde çıkık oldugunu ögrendim ve 1 haftada ayaga kalktım ... Bu gibi durumları çok ciddiye alın kusura bakmasınlarda doktorlar nedense agızlarında bi laf ameliyat alternatifleri ara sor araştırtır derim Ameliyat son çaren olsun. Tekrar geçmiş olsun abi üzdün bizleri...

• Beğen
Tepkiler: barhan
çok geçmiş olsun...moralinizi bozmayın. kendinize iyi bakarsanız hızla iyileşirsiniz. tedavisi ve telafisi olmayan bir rahatsızlığınız yok. 3-5 ay çok uzun bir süre değildir. acil şifalar...

Büyük geçmiş olsun.Tedavi de imkanların varsa tek bir yere takılıp kalma biraz araştırırsan daha iyi sonuç verebilecek bir durum olabilir .

Çok geçmiş olsun.Bir an önce ameliyat olun.Arkadaşımın futbol oynarken kopmuştu ordan biliyorum.Ama şuan durumu gayet iyi.Ameliyattan sonra iyi bir fizik tedavi eşliğinde eski günlerinize dönebilirsiniz.Allah tan acil şifalar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: barhan
çok geçmiş olsun. moral bozukluğu daha kötü sonuçlara mahal verebilir. bu geçici bir şey. kendinizi bırakmayın sakın acil şifalar.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Mehmet geçmiş olsun,ciddi bir kaza yaptın ve ben açıkcası daha kötü oldugunu düşünmüştüm ilk durdugumda orada ölebilirdin!!! Şimdi amelyatlar olucak v geçicek düzeliceksin ve eskisinden bile iyi olucagına eminim hayat böyle bir anda tepe taklak oluyor ama sonra daha iyi şekilde düzeliyor.Moralini bozma ve ucuz atlattım de bence.Buraya bol bol gir yazı yaz durumunu özetle arkadaşlarda görsünler dikkatli olurlar böylece.

Geçmiş olsun güzel kardeşim..
Bende geçen yıl ağustos ayında diz bağımı kopartmış menisküslerimi yaralamıştım..

Sabırlı olmalısın..

Fizik tedavi çok önemli.. Moral çok önemli..

cok gecmiş olsun mehmet abi ama cözümü varsa kafanıza takmayın daha kötü şeyler olabilirdi allah korusun

büyük geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim.

çok teşekkürler arkadaşlar. canımı sıkan dizimde böyle bişe beklememdi.ani oldu. özel hastanede faarkedildi durum,dün hastanede bişe dememişlerdi. zaten dün belgeleri kaybettik bu yüzden tekrardan film cekildi.doktor dizden şüphelendi mr istedi ve mr sonucunda dizin durumu netleşti. bi iki güne kendime gelirim moral olarak.

tekrardan teşekkürler herkese.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Allah acil şifalar versin moralinizin bozmayın sonuçta iyileşecek ve eski günlerinze döneceksiniz

hocam moralini bozma gelir geçer insan hayatında böyle dönemler olur ben askerde mamak ceza evine hiç suçum yokken girmiştim orda aldığım bir yarayada bakar gülerim yaş geldi 30 a gençiz yaşanır gecer gider hayat sana hep gülsün tekrar büyük geçmiş olsun.

Geri