Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklete binerken hangi müzikleri dinliyorsunuz??

ismet caner

Aktif Üye
Tepki
30
zaman ayırabilen veya değer veren herkesten paylaşım bekliyorum ve eğlenceli bir konu olacağını düşünüyorum inşallah oyle olur.:)

Scudo
böyle bir konu daha önce açılmıştı dostum ama yine de söyliyim: black metal hariç bütün metal müzik türleri:D

%6-10'luk bir yokuşu tırmanırken pentagram-bir iyi gider: "bu dünyada gördüklerin hepsi bir, hepsi haktan" tırmanışların da bu dünyanın bir gerçeği olduğunu güzel empoze ediyor insanın beynine beynine.

Çevremde ne olup bittiğinin farkında olabilmek adına, bisiklette müzik dinlemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: nuhcan
Ben de bisiklette müziğe karşıyım. Müzik arabada evde dinlenir diye düşünüyorum. Doğaya çıkmışken doğanın kokusuyla sesiyle her şeyini tatmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: nuhcan
Bisikletteyken müzik dinlemek mi?

GYM'deyken kondisyon bisikletindeyseniz sorun yok.

Eğer dışarıdaysanız zevkli olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz...

@Nuh Can

Söylediklerinize aynen katıldığım gibi; Bir de işin keyif kısmı var ki, müzik sizi çevreden alabileceğiniz olası keyiflerden mahrum kılacaktır kanaatindeyim.

@Cengiz ADANUR

bende aksine müziksiz bisiklete binemiyorum... :)

Joe Satriani kesinlikle enerji müziğidir :)
Ama kulaklığı tek kullanın - iki kulağınızı birden "tıkamayın"!
... Bu arada bisiklette müzik dinlemem, onun yerine çevre sesler daha keyifli gelir :) ama tercih meseleri...

Ben genelde lounge music dinliyorum. bu tarzda çalan radyoları... power xl, loung fm gib...

müslüm gürses-hasret rüzgarları...bisiklette müzik mi dinlenir?

Geri