Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir içi kullanım için hangisi?

stigmatist

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar,

Kendime yaklaşık 5 ay önce pegeout yarış/yol bisikleti almıştım ikinci el. Fakat gerek viteslerin aşağıda olması gerek direksiyonun çok küçük olması ve kullandığım yer itibarıyla da yokuşlu yerler olması sebebiyle bu bisikletimi kullanamadım. Şimdi anladımki aslında bana bir dağ bisikleti daha iyi olacak. Bu amaçla da bianchi modellerine bakmaya başladım. Bisikleti hem şehir içinde yokuşlu yerlerde kullanmak hem de arada dağ bayır kullanmak istiyorum zira kamp yapmayı falan seviyorum. Fakat dağ bayır dediysem öyle abartı değil en fazla patika yollarda falan.

Bianchi modellerinden speed 3000 ve scropion D modellerini beğendim ama birkaç yerde araştırınca bu modeldeki bisikletlerin özellikle sele altı amartisörün benim kullanımıma uygun olmadığını ve ayrıca arkada disk frenin benim kullanımım açısından çok iyi olmadığını okudum biraz kafam karıştı.

Bana seçimde yardımcı olur musunuz? Bu arada boyum 1.96 kilom ise 108 :eek:

Tabi bi de bütçe belirtmek lazım ki o da 550 TL ile sınırlı.

Teşekkürler.

Scudo
salcano NG650 29" modeli tam size göre fiyat: 625 lira
veya,
salcano NG650 26" modeli fiyat : 515 lira

Umarım boyunuza uygun bulabilirsiniz..

Carraro'larda 21,2" 'e kadar kadro bulabiliyorsunuz.. Haberiniz olsun :)

@sonerveozer

Hocam yalnız bu bisikletlerin kadro boyları en fazla 20" olarak görünüyo, forumdan boyuma göre baktığım kadarıyla benim bineceğim bisikletin 22" veya 23" olması gerekiyor. Yanlış mı anlamışım??

@Edip Dinçer

Evet işte ben de şimdi onu soruyodum, başka hangi modeler var? Anladığım kadarıyla 22" bile bulmak kolay değil dolayısıyla seçim yaparken çok fazla ürün arasında kalmayacağım sanırım.

Evet evet kesinlikle.. Kron en fazla 20" 'e kadar var diye biliyorum..
Bianchi keza tek 18" var sanırım..
Benim de boyum 1.98.. İlk başta Kron aldım 20" ama biraz ağrı yaptı bacaklarımda ve kollarımda.. Kadro değiştirdik forumdan bir arkadaşla, Carraro 21.2" 'lik..
Biraz daha rahat 20" 'e göre tabi ki..

Belki aradığınız yere söylerseniz durum budur diye özel getirtme imkanı olabilir..

@Edip Dinçer

Anladım yani kadrosunu özel olarak bulabilirsek bir şekilde halledebiliriz o zaman, yurtdışında bulmak daha kolay oluyodur sanırım. Tanıdık vasıtasıyla ydışından kadroyu getirtirsem halledebiliriz o zaman? Tabi hangi kadronun hangi modelle uyumlu olduğunu nereden anlayacağım, illa bir bayii ile konuşup onlar vasıtasıyla mı yapmak lazım bu işi? Sanırım benim kısıtlı bütçemle bu işlerin hepsini beceremem :(

Kadro getirtip burada sizin toplamanız maliyeti muhtemelen arttıracaktır..
Beğendiğiniz bir modelin şu büyüklekteki kadrosunu getirtebilir misiniz dediğinde, normal:))) boyut kadrolu fiyat ne ise o fiyata geleceğini ama sürecin biraz uzayacağını düşünüyorum..
Ama dediğim gibi benim düşüncem bu, ben denemedim böyle bir şey =) belki yüksek bir fiyat da çıkabilir, sormak lazım.. Telefonla arayıp, ör. Delta Bisiklet'i, böyle bir şey yapabiliyorlar mı sorabilirsiniz..

Veya komple bisikleti yurtdışından getirtebilirsiniz.. Bu da bir seçenek sonuçta =)

Geri