Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

YouTube'e Girmekmi İstiyosun? O zaman Tıkla:)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Bir süredir YouTube.com un engellendiğini haberlerde duyuyoruzdur. Bağzı kendini bimez saygısız insanlar bizim Değer gösterdiğimiz İnsanlara küfür ediyolarlar diye YouTube.com u kapattılar. Bunun sonucuda sağdece küfür eden insanları değil tüm Türkiye'nin ceza almasını sağladılar... Neyse bunlar bir kenarı YouTube.com a tekrar girmek (Engellenmemiş bir şekilde) için İstiyorsanız (link) :) Teşekkürler...

Scudo
harikasınız.çok teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler betmo

çok teşekkürler paylaşım için.

@cannonfire

benimki böle ayarlı 4.2.2.1-4.2.2.6 ama yinede giremiyorum...

@betmo

Bemto bence burda yanlış düşünüyorsun dediğin gibi bizim DEĞER verdiğimiz SAYGI gösterdiğimiz insanlara küfür ediliyor T.C. devleti bi karar alıyor ve bizde hiçbirşey olmamış gibi aynı siteye girmeye devam edeceğiz. Bumu yani SAYGI hiç yoktan kınamak için dahi olsa bence YouTube.com sitesine girilmemeli...

Tabi bu benim düşüncem...

• Beğen
Tepkiler: Bertann
Youtube.com u çok seviyordum engellendiğini duyduğumda çok üzülmüştüm. Ama bu paylaşımın sayesinde artık çok mutluyum:) Taşekkürler Betmo

Güzel bir okulda okuyorsunuz. Sınıfınızda terbiyesiz bir çocuk yada çocuklar var diye babanız sizi o okuldan alıyor, okumanıza engel oluyor. Durum bundan ibaret.

bende giremiyorum,sayfa görüntülenemiyor uyarısı geliyor.onudamı engellediler acaba?

Arkadaşlar Atatürk'e hakaret nedeniyle site bir kaç günlüğüne kapatıldı.Ama şimdi yine açılmış.Vatana millete hayırlı olun.

Geri