Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2012 Kron XC 250

Tepki
67
Perşembe Akşamı Sirkeciden Süper bi Hevesle aLdım.. :) Butu ngun arakdaslara oğlum olcak oğlum olcak diyip diyip durmuştum :)
Aldıgım akşam Hiç durmadan Eminönü - Şirinevler yaptım sahilyolundan Hiçbi sıkıntı yaşamadım diyebilirim.. Cuma - Cumartesi ve Pazar günleri Şirinevlerden Bakırköye farklı farklı güzergahlardan Gittim Geldim 4 gün içinde tek sorunumu 7. viteste dik bi tırmanış yaparken tam sonunda dişlilerim 1 tur boşa döndü şu ana kadar tekrarlamadı ama..
Bu Sabahta Şirinevlerden sahilyolu üzerinden yeşilöy - florya - sefaköy yaparak işime Geldim. Sabah saatinde Deniz havasını bisikletin üstünde solumak kadar güzel bi duygu yok.. sanırım her sabah işe bu şekilde gelicem gibi görünüyor :)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Hayırlı olsun geçenlerde xc500 modelini yeni sattım. Bu yıl kron sanki daha çok pastel renklere yönelmiş. Ama daha iyi olmuş. Hoş bir bisiklet.

2012 Kronlar bayaa göze hitab ediyo... Bakalım zamanla performans olarak'ta ileri gitmişlermi anlaşılıcak. :) oğlanı bayaa bayaa yorucam çunku

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın...

Hayırlı olsun gerçekten çok hoş duruyor.Bende bunu almayı düşünüyorum acaba fiyat olarak ne kadar verdin.

@vipsezgin
saolun sizede hayırlı olsun :)
ben bugun 6gun oldu alalı ve her 24 saattee 8 saat pedalladım... Allaha şukur gozuma batan bi sorun çıkmadı halaa.
normal fiyat 500 civarı ben 2 taksit atlatarak 8 taksit yaptım 550Liraya geldi

öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz,birşey sormak istiyorum.Vites kolu çift parmakla çalışan tiptenmi yoksa tek parmaklamı,yni artırma ve azaltma farklı kulakçıklardanmı yapılıyor?

hayırlısı olsun, kazasız belasız..

hayırlı olsun. bende de kırmızı-siyah(+beyaz) renklisi var bu renkte cok guzelmis ama.

Hayırlı olsun dostum , güle güle bin.

İyi pedallar :)

Çok mantıklı bir makine almışınız.İyi günlerde pedallamanız dileğiyle.

Hayırlı olsun bende aynısından veya xc500 almayı düşünüyordum ( L ) kadrosu yokmuş ikisininde. Napalım Focus alcaz bütçeyi biraz zorlayıp.

Kron bu sene kendini aştı tasarım konusunda gayet şık ve hoş bir bisiklet olmuş.Sormak istediğim birşey var kadro çok küçük.Boyunuz kaç acaba?

Hayırlı olsun :) Bol pedallamalar

Hayırlı olsun güzel bisiklet renkleri de güzel yapmış kron

Hayırlı uğurLu olsun güle güle bnlerce km yapmanızı diliyorum Kron'ları oldum olası sevmişimdir fakat sahilde ve şehir içinde kullanıyorsanız yanlış bir seçim yaptığınızı düşünüyorum umarım bu sadece benim düşüncem olarak kalır
iyi forumlar dilerim

Geri