Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

0 KARBON 11,2KG DAHA HAFİFİ ZOR:d

Scudo
Çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
Güle güle kullanmanız dilegiyle..... çok iddialı bir başlık olmuş...ben forumda daha hafiflerini 8-9 kilo mtbleri görmüşken senin bisiklet biraz agır olmuş...

ama gidon ,bogazı sele borusuda karbon yaparsanız çok rahat 10 kilo altına inersiniz... ...... kazasız sürüşler nasip olsun...

• Beğen
@Ahmet ERTAN

yoo demek istediğim yanlış anlaşılmış hiç karbon kullanmadan bu ağırlığa inmekden bahsedmek istediğim ama yinede elcek ve lastikler değiştikden sonra 10.5 kiloya düşücek bisiklet

@Semican Baydur

2011 modeller karbon 2009 bendeki

@Semican Baydur

valla değil :D takan arkadaşımı aradım 2011 ler karbon o değil diyor

2009'larda sadece o açıkta duran karbon kısımın çevresi yani dikkatli baktığınızda görebileceğiniz lastik hizzasına denk gelen daha kabarık kısım ve taç karbon, 2011 WC'larda ise tacın yanında şaft borusu ve şaft borusunun bağlı olduğu parça karbon alt bacaklar tamamen magnezyum..

• Beğen
abi bisiklet muhteşem ötesi de, düz pedal yakışmadı... Eggbeater'lere bi göz at, karizmada son noktayi çizersin :) yakından görmek isterim.. Güle güle kullan abi

• Beğen
@sonEr´´

bu şekilde olan bir spec yada scott var yanılmıyorsam forumda..
mavinin nadir uyumlarından biri olmuş gerçekten güle güle kullanın..:)

• Beğen
cok güzel bısıklet hayırlı olsun :)

• Beğen
dostum bisikletin harika çok beğendim kazasız belasız binlerce km yapman dileğiyle..Dış lastiklerden memnun musun? Bir de sigma km saatinde akşamları görebilmek için ekran ışığı varmıydı?

• Beğen
@Mansur KHASSANOV

mansur spd de tek sıkıntı arazide ani olaylarda düşme riski hiç düşmedim ama kendimi güvende hissetmiyodum birkere de normal düştüm bisiklet ayagımdan cıkmadı oda benle aşagı dogru yuvarlandı ondan dolayı bırakdım

@halil fatih akbaş

dış lastikler cok güzel hem ağırlık hem tutuş acısından akıcılıgıda fena sayılmaz km saatinde ise aydınlatma var sürekli yanmıyor ama ışıgı acıyosun sonra herhangibi tusuna basınca 3-4sn yanıyo sönüyo

Geri