Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

08.02.2009 Kaçkar Kış Antreman Yarışı Fotoğrafları...

Scudo
Teşekkürler Caner üçüncü videonun başında düşen benim:D .

İlk düşüşümü de videoya çektiler lütfen onu da paylaşırsanız sevinirim

abı berkı yakalayamamışımdır bıldığım kadarıyla orda tek vıdeo çeken bendimm

@canerr

Ekledim msn'ini ;)
Videolar için teşekkürler, her ne kadar 1 sn gözüksem de..:D

@canerr

senin durduğun yerden daha önce birileri daha vardı. Onlardan ses çıkmadı daha hatta kameraları sony handycam minidv:D olanlardan:D

@temu90

bu ne dikkat hocam.. pek yarışa konsantre olamadın galiba :D kameraya odaklandığın için mi düştün yoksa?? :D :D

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=-3473732225797250751[/GVIDEO]

yukarda ilk videoda görünen o küçük geçiş, o eziyet hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@otec

Abicim ellerine sağlık işte bunu arıyordum :D . konsantrasyon konusuna geline amaç eğlence :D

@fatihgüven

rapid e upload için uğraştım uğraştım.. sonunda pes ettim:(

ilk video da ,yoğunluk olması ve kitlenmesine sebep olan arkadaş cemal.zincirini pedalıma doladı çıkaramadık.zaman kaybı çok oldu bu yüzden.

bende diyorum orada ne oldu diye resmen tıkandı geciş

yarıştan yarışa koşan biri değilim ama.. benim şahsi fikrim; yarışın hemen başında öyle bir geçiş yeri olmamalıydı. belki de buna yağışla beraber yumuşayan zemininde katkısı olmuş olabilir.
mesela; ilk tur orada geniş yoldan dönülüp sonra şerit çekilebilirdi.
Yusuf parkur hakkında bilgi verirken bunu duyurabilirdi. ;)

ayrıca arka tarafta sesi hiç duyulmuyor. her kafadan bi ses çıktığı için..

sonuçta herkes eğlendi sanırım. :)

haklısın bu konuda en azından strat alsfat yoldan verebilirdi birikmede olmazdı.ama herkes eğlendi bundan emin olabilirsin

@otec

Sonuçta mtb yarşı, belki startdan 100m belki 10m belkide 1km sonra aynı tıkanıklık olucaktır! sadece biraz sakin olunsa 1m. lik yeri gecmek bu kadar zor olmıyacaktı !

adaşım, yaman adamsın vesselam * :)

@ysnymn

bu da senin görüşün.. saygı duyarım.

Kaçkar ailesine ve emeği geçen herkese teşekkürler..

*pm attım

benim fikrim başlangıç ardından elden geldiğince tıknamaya kesinlikle mahal vermeyecek fakat bir o kadar da insanların aralarını açacak gruplaşmalar sağlayacak ( yani kürsüye pedal çevirenleri en önde bi grup arkasında onlara yetişmeye çalışan bi grup onun arakasında biraz daha temposuz bi kaç grup en sonda da ilk defa katılan yada eğlence amaçlı tek amacı yarışı tamamlamak olan arkadaşları birbirinden ayıracak şekilde bunların gruplanmalarını sağlayacak şekilde ) 3-4 tane geçiş bulunmalı ondan sonra çok sert geçişler çok dik çıkışlar dönemeçleri bulunabilir bu sert yerlere gelene kadar zaten kitle birbirinden ayrıldığı için buralarda tıknama olmaz diye düşünüyorum

Tabii ki yarışta en ufak emeği geçen bile herkese çok teşekkür ederiz sonuçta büyük emek isteyen olaylar bunlar

bu tavsiyelerimizi sadece onlara yardımcı olmak amaçlı yapıyoruz

umarız şevklerini kırmıyoruzdur

( ulan heriflere koskoca yarış düzenliyoruz adamlar yine memnun değil lan diye yorumlanmasını istemeyiz ) :)

Geri