Scudo Sports

09 Ocak 2011 Beğendik-Hacıköy-Hıdırköy

:in: :in: :in: Hakancım yine harikabir gezi yine harika bir grup.Fotolarını konuşturduğun için fazlada yoruma gerek yok.Hepinizi canı gönülden kutlıyorum.Tüm Keşan ekibine sevgiler saygılar.:in: :in: :in:

Scudo
@Bülent ONUTKAN

Bu incelikli yorumun için çok teşekkürler Bülent.
Keşan'dan da çok selam olsun sizlere...

@akifberkant

Nazik sözlerini ve yorum katkılarınız için çok teşekkürler. Kırların soluğunu bir yudum yansıtabildiysek ne mutlu bize.

@Bora

Çok teşekkürler Bora. Fotoğraflar ve anlatım konusunda özellikle dilimiz Türkçe konusunda aşırı özen göstermeye çalışıyorum. Kişisel görüşüm o dur ki, dilimize "temel ölçülerde" özen göstermek hepimizin dikkat etmesi gereken en önemli özellik.

@krankmili

Keşan'da yaşasaydınız bu fotoğrafın içinde eminim siz de olurdunuz. Ama şu da bir gerçek ki, konuk olarak gelseniz de başımızın üzerinde yeriniz var her daim. Böyle biline. "Hancı, sofraya kuzu budu getir, misafirimiz var":)

@Ahmet Salih Özenir

Çok teşekkürler Ahmet Salih hocam. Yorum, destek ve katkılarınız bizi motive ediyor. Her ne kadar mandalinleri dalından yiyemesek de, manavdan alıp çantamıza atıveriyoruz:)

@Deniz Gökhan Tezcan

İçten yorumun için çok teşekkürler Deniz Gökhan.

@aykut sıgındık

Biz de ekip olarak çok teşekkür ediyoruz bu sıcak yorumunuza.

@kadir demirkol

Çok teşekkürler...

@haluk akalın

İncelikli yorumların ve dostluğun ile ekibe her daim destek veren Haluk arkadaşım. İçtenlikle teşekkür ediyorum bu nazik sözlerin için. Bahar aylarında en güzel turları yine birlikte yapacağız. Papatyalar ve gelinciklerle birlikte hem de...

@Yunus YILMAZ

Sayımız her geçen gün artıyor ve artacak. Umarım ki baharla birlikte canlanan doğa fotoğrafları da çoğalacaktır. Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

@emre ersoy

Birlikte pedal çevirmekten büyük keyif aldık. Hava da çok güzeldi ve bu kareler ortaya çıktı. Yorum için teşekkürler.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Yorum için çok teşekkürler Ömer Faruk. Yaza kadar bekletme, baharda da bir kaç faaliyet yapalım bu coğrafyada. Çevirelim pedalları bu yıl artık birlikte.

@Cem Şentin

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Umarız ki yeterlilik sınavında emeklerinizin karşılığını alırsınız. Sonra da ilk işiniz buralara gelmek olsun...

@euners

Bu içten ve nazik yorumların için bizler teşekkür ederiz. Hiç kimsenin pedalları dert görmez inşallah. Herkes elinden geldiğince keyfini çıkarır pedal sürmenin ve bu güzel coğrafyanın.

• Beğen
Tepkiler: Harun Akalın
@Ersin Duman

Güzel sözleriniz için bizler teşekkür ediyoruz.

@emin uçar

Çok teşekkürler. Kimsenin keyfi bozulmaz umarım, her yerde döner pedallar, her yere aşılanır bisiklet sevgisi...

@ilyas yiğit

Doğaya bir solukta çıkışımız bizim bir avantajımız ve bundan da büyük keyif alıyoruz. Yorumunuz için çok teşekkürler.

@RECEP İŞLEK

Yorum ve katkılarınız için bizler teşekkür ederiz.

@kizak

Tüm Keşan ekibinden de selam olsun İda Bisiklet Grubuna ve şahsınıza. Sizlerin soluğunu da takip etmek bizler için ayrı bir keyif. Yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler Muammer hocam.

• Beğen
abi keyifle baktım resimlere çok güzel bir gezi olmuş bol pedallı ve sağlıklı günler sizin olsun.

@Mehmet Keten

Çok teşekkürler, hepimiz için olsun sağlıklı ve bol pedallı günler.

@oguzhanzed

Yorumlarınız ve katkılarınız için bizler teşekkür ediyoruz.

• Beğen
@Faruk ÇUBUKCU

Çok teşekkürler sıcak yorumun için. Katılım sayımız her geçen gün artıyor. Baharda daha da çoğalacak. Hele bi papatyalar açsın, gelincikler gözükmeye başlasın.
Soba fikri yurdum insanının pratik zekasına en güzel örneklerden birisi. Kimbilir bilmediğimiz daha ne icatlar var.

Merhaba Hakan Abi,

Askerliğimi İpsala İlçe j.Kom.da şöför olarak yaptım, hergün İpsala'nın köylerinde en az 100 - 150 km devriye gezerdik, fotoğraflardaki yollardan Ford Transit'imle sayısını hatırlayamayacağım kadar çok geçtim. Aradan yıllar geçmesine rağmen şimdi bile gözüm kapalı bütün köylere gidebilirim.. O köy kahvelerinin çayının tadı damağımda hala.. Fotoğrafları görünce çok duygulandım, yazılarınızda ve fotoğraflarda Trakya'nın güzel insanlarının temiz kalpliliğini ve sıcaklığını bir kez daha hissettim.. Havalar biraz daha ısınınca çok isterim sizlerle böyle bir tura katılmayı..

Yolunuz açık olsun.
Saygılarımla.

@M. Alper YALINKILIÇ

Bizim pedallarla solukladığımız yollar meğer senin askerken "eskittiğin" yollarmış. En kısa zamanda buralara uğra da birlikte keyifle pedallayalım "asker yollarında"
İçten ve sıcak yorumun için çok teşekkürler...

• Beğen
Böyle değerli bir bisiklet grubunun üyesi olduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum. Sevgili Hakan abimizin ve arkadaşlarımızın sayesinde doğanın içinde her pedal basışımızda tüm güzellikler ile kanat çırpmak uçmak harika bir duygu. Teşekkürler. Ellerine sağlık Hakan abi

Geri