@Bülent ONUTKAN
Bu incelikli yorumun için çok teşekkürler Bülent.
Keşan'dan da çok selam olsun sizlere...
@akifberkant
Nazik sözlerini ve yorum katkılarınız için çok teşekkürler. Kırların soluğunu bir yudum yansıtabildiysek ne mutlu bize.
@Bora
Çok teşekkürler Bora. Fotoğraflar ve anlatım konusunda özellikle dilimiz Türkçe konusunda aşırı özen göstermeye çalışıyorum. Kişisel görüşüm o dur ki, dilimize "temel ölçülerde" özen göstermek hepimizin dikkat etmesi gereken en önemli özellik.
@krankmili
Keşan'da yaşasaydınız bu fotoğrafın içinde eminim siz de olurdunuz. Ama şu da bir gerçek ki, konuk olarak gelseniz de başımızın üzerinde yeriniz var her daim. Böyle biline. "Hancı, sofraya kuzu budu getir, misafirimiz var"
@Ahmet Salih Özenir
Çok teşekkürler Ahmet Salih hocam. Yorum, destek ve katkılarınız bizi motive ediyor. Her ne kadar mandalinleri dalından yiyemesek de, manavdan alıp çantamıza atıveriyoruz
@Deniz Gökhan Tezcan
İçten yorumun için çok teşekkürler Deniz Gökhan.
@aykut sıgındık
Biz de ekip olarak çok teşekkür ediyoruz bu sıcak yorumunuza.
@kadir demirkol
Çok teşekkürler...
@haluk akalın
İncelikli yorumların ve dostluğun ile ekibe her daim destek veren Haluk arkadaşım. İçtenlikle teşekkür ediyorum bu nazik sözlerin için. Bahar aylarında en güzel turları yine birlikte yapacağız. Papatyalar ve gelinciklerle birlikte hem de...
@Yunus YILMAZ
Sayımız her geçen gün artıyor ve artacak. Umarım ki baharla birlikte canlanan doğa fotoğrafları da çoğalacaktır. Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
@emre ersoy
Birlikte pedal çevirmekten büyük keyif aldık. Hava da çok güzeldi ve bu kareler ortaya çıktı. Yorum için teşekkürler.
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Yorum için çok teşekkürler Ömer Faruk. Yaza kadar bekletme, baharda da bir kaç faaliyet yapalım bu coğrafyada. Çevirelim pedalları bu yıl artık birlikte.
@Cem Şentin
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Umarız ki yeterlilik sınavında emeklerinizin karşılığını alırsınız. Sonra da ilk işiniz buralara gelmek olsun...
@euners
Bu içten ve nazik yorumların için bizler teşekkür ederiz. Hiç kimsenin pedalları dert görmez inşallah. Herkes elinden geldiğince keyfini çıkarır pedal sürmenin ve bu güzel coğrafyanın.