Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1.400 tlye en iyi yol bisikleti hangisdir?

Tepki
0
slm arkdşlar 1.400 tl bütcm var alabilecğm en iyi yol bisikleti ne olabilir ve campagnolo set iyimidr?

Scudo
Ben 10 gün önce izmir'de Doruk Bisikletten aldım bisikletimi ve diğerlerini(gözlük,spd pedal ve spd ayakkabı,tayt,forma,km saati,vs) toplam indirimle beraber 1880TL tuttu fakat aldığım gün bozuk yolda mazgala girdim ön ve arka iç ve dış patlattım 100TL oraya masraf gitti toplam 2000'yi buldu anlayacağın.Benden sana tavsiye bozuk yolda sürme bisikletini gerekiyorsa eve bir trainer al onda çalış(eğer yarışlara hazırlanıyorsan).Bozuk yolda hem hız yapamazsın hem de tekerleri patlatma riskin çok yüksek.

Bu arada Trainer fiyatları 300-400 TL civarında google görsellerden aratabilirsin.''Bisiklet trainer'' yazarak.

Bisikletimin markasını hiç yazmayacağımı mı düşündün.

Balıkesir'de Balıkesir Gençlik Spor antrenörü Gürcan Hocamın tavsiyesiyle gittim Doruk Bisiklet'e ve Whistle Modac Sora'yı önerdi bana ve aldığım bisiklette bu.Ellerinde tek S bedeni vardı ve bana uyan beden de o olduğu için beklemeden aldım.Eğer almak istiyorsan bisiklet alacağın yere bedenini sor ve yoksa getirtmeye çalış.

Bisiklet 18 vites.Bisikletin kendi fiyatı 1386TL.

Kolay gelsin. :)

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
@Ufuk Yılmaz 45

Sizinki şanssızlık İzmir çevresindeki sık kullanılan nerede ise tüm parkurlarda "yarış jant takımı" ile bisiklet sürmek mümkün aslında . Çok gevşek toprak , gevşek iri çakılı yollarda tutunma problemi olur tabi. Çok hafif iç-dış lastik kullanma dışında lastik patlama çok olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Yılmaz 45
Satılmadıysa o fiyata kesinlikle bunu almanızı öneririm;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=87118

Tabi ki herhangi bir sorunu yoksa...
NOT: satan kişi tanıdık birisi değil.Tamamen denk geldiği için ve şu an param olsa otobüse atlayıp bu bisikleti deneyip almaya gideceğim için öneriyorum.

Bu arada özür dileyerek eklemek istiyorum, Tabi ki kadro boyu size uyuyorsa...

teşşkkür ederim arkadşlar. bn whitsle modoc xenona kafayı taktım ama campagnolo set iyimidir deilmidr bilemyorm. bu arada boyum 1.76 bna uygn olan bisklet m beden die düşnyrm 52 cm. sizce ?

Xenon Campagnolo'nun giriş seviyesi setidir. Tercih ettiğiniz tip giriş seviyesi yol bisikletleri için çok iyi bir tercihtir. Ergoshift denen ve shimanodan biraz farklı bir vites değiştirme mekaniği vardır. Kullandığım için rahatlıkla söyleyebiliririm, son derece iyi performans veren bir set. Campagnolo shimano kadar tanınmasa da yol bisikletine parça üreten son derece uzmanlaşmış bir firmadır. Kısacası gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bu arada düşündüğünüz modele yakın başka bir model önereyim: Carraro 916 D'AMBIEZ CX 20V. Bunda da Campagnolo Xenon ve Veloce karışık set var.

@emin koçan

Size uygun olan 54 - 55 civarıdır... Fakat bir beden küçük seçim yapmayı tercih eden yarışçılarda mevcut yani bir anlamda size kalmış...

Bence deneyin.üst boru uzunluğu kollarınızın kırık pozisyonda olmasını engellemesin yeter.. onun dışındaki ayarları yapabilirsiniz..

Bu arada Campagnolo candır.

yurt dışından getirtme imkanınız varsa mutlaka getirtin derim çok güzel bir parça

Geri