Scudo Sports

1.50 Lastik Önerileri.

Scudo
Maxxis Excel almanı tavsiye ederim, bende overdrive var ama 1.75, tutuşu müthiş deli gibi yattım virajda çok dikkatli bir biçimde çok güzel geçtim. :) Allah a şükür :)

@Harun Sayı

:) şimdi karar veremedim excel mi kevlar mı maxxprotect mi? :) maxxprotect'in elmas şekilli kenarları unutulmuyor, excel'i ölçüp biçtiniz... :)

Tamam, kevlar daha iyi ama yurt dışından getirmesi biraz daha pahalıya patladığı için sorunlu. Şimdilik excel, olmadı maxxprotect.. ;)

@Ozan Güner

ben kullandığım süre içerisinde; Saroz tarafında bir kaç kez araziye girdim, taşlık alandı ve bu zamanlarda deve dikeni/tabanı vs.. gibi kuru dikenler oluyor 82psi a rağmen patlama yaşamadım. Evden işe gidip-gelirken kullandığım sahil yolu güzergahında neredeyse 2-3 günde bir arazi lastiklerimi patlatırdım ama detonatorler yüksek psi ve 95kgs olmama rağmen halen patlamadı inşallah da patlamaz. Yani denildiği kadar zayıf bir lastik değil.

bir de şunu unutmamalısınız herkesin kullanma stili farklı, bu yüzden kimine iyi gelen diğerine kötü gelebilir. B

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Yahu bu detonator u soruyorum soruyorum bir türlü bulamadım, birde fiyatı nedir bunların ?

@Ömer Faruk MUMCUOĞLUYok canım, 60 tl mi ? ben en ucuz 100 TL ye buldum , Sirkeci'de detonator 1.50 nin çiftimi 60 tl emin misin ? Birde sirkecide nerede tam olarak ?

decathlona (forum istanbul/bayrampaşa) gidebilirsen uygun lastikler bulabilirsin.overdrive excel 2.0 kullanıyorum, daha öncesinde cst 1.50 vardı. hız konusunda bir düşüş olmuyor yine aynı hızlara çıkabiliyorum, kalın olduğundan daha konforlu sürüş sağlıyor. cst'ye para verme, onun yerine rubena flash alabilirsin. overdrive exceli tavsiye ediyorum bende.

1.50 almanı tavsiye etmem en az 1.75 almalısın. mtb de 1.50 çok sırıtıyor.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1148378#post1148378

• Beğen
Tepkiler: BORA AÇAR
Sirkeci'de bu yeri ben de merak ettim.

(link)
şu ürünün performansı nasıldır ?

Eğer hâla almadıysanız Vittoria Randennour 26*1.50 modelini şiddetle tavsiye ederim. Forum İstanbul'da Decathlon mağazasında satılıyor. Tek lastik 29 TL idi sanırım en son. Lastiklerin yol tutuşu mükemmel. Sağanak yağmurda da kullandım frenlemesi vs harika. Yanaklarında reflektör şeritler de var. Patlama durumuna gelirsek içinde herhangi bir koruyucu katman vs yok sanırım ama 1300 kmdir kullanıyorum patlamadı çok şükür. Ek olarak eğer kadronuzun çok kaslı bi yapısı yoksa 1.50'lik lastik çok da sırıtmıyor.

@Ozan Güner

eminim tabi bisikletin üzerindeydi hafta sonu arazileri taktım şimdi balkonda asılı. ö.m. attım.

@çağrı türkmen

Forum İstanbul'dakine baktım ,orda bulamadım. Kalmamış yani.

Kron xc 150'ye marka olarak ne tavsiye edersiniz

rubena flash longway st ultimate aldım. 1.75 aldim. gayet guzel oturdu ama 1.50 merak ediyorum. 2.25 lastikler gercekten yoruyir insani. 2.25 bakinca 1.75 cok uygun ama 1.50 nin 1.75 farkli olarak arti ve eksisi nedir merak ettim.

@Adem51 bende merak edıyorum sporcu pazarına mesaj yolladım 1.75 onerıyoruz bız dedı

Bende kron xc 750 var. 2.25 lastikleri ile almistim ama yoruyor. birde zaten janlari ince ve 2.25 lastik cok cabuk yipraniyor ayruca janta oturan en iyi lastik 1.75 bence. cunku jantile bir butun oldu. 2.25 yanlardan saliyordu lastigi. 1.50 olur ama hiz yaparken yol tutusu dag bisikletinde zayif kalabilir. sett virajlarda ve yas zeminlerde yol tutusu zayif kalabilir diye dusunuyorum.

cilgin ve agresif suruculer icin 1.50 olur ama riskleri goze almak lazim. uzun duz yolda hiz yapar ama hiz artikca yol tutus zayiflar mi. ben suam 1.75 ile gayet ideal ve orta karar diye dusunuyorum. 1.50 alt sinir 2.25 kaba ust sinir lastiklerde. 2.25 lastikler ile daglarda gezmeyceksen duz yollarda insana bir kulfet.

yukarda yazdigim lastik rubenanin 5 mm zirhli lastigi. kalin. diger ayni markanin mm dusuk olanlar ucuz. ben 130 tl aldim on arka takim. icli disli. diger zirhsizolanlar biraz daha dusuk. tekli 30 tl civarinda digerleri. bunlara dikkat etmek lazim alirken. rubena flas ama aralarinda fark var.

1.50 kullanmayan var ise hayrina gondersin bir deneyim. :):):srnsml: eskide olsa olur. performansi uygun duserse para verip alamk daha mantikli. 2.25 lastiklerim var. icli disli. 1.50 ile degisim yapabilirim ki daha %60 omuru var.

Geri