Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1.75 boy, 140 kiloya göre bisiklet önerisi

Tepki
4
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada dediğim gibi 1.75 boy, 140 kilodayım. Hergün aşağı yukarı 20 km yol gideceğimi düşünüyorum. 2-3 ay sonra sağı solu bozulacak birşey olsun istemiyorum. 1000-1200 tl ye kadar bütçe ayırdım. Yalnız bisiklet kültürüm hiç yok. Orası şöyle olsun burası böyle olsun gibi bir fikrim de yok. Dolayısıyla hangi marka iyidir hangisi kötüdür onunla ilgili bir fikrim de yok. Tamamen sizin tavsiyelerinizle seçim yapacağım. Google' da çok aradım ama bana uygun bir tavsiye bulamadım. Öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: Lunatic
Scudo
sedona 720 tavsiye ederim. lastikleri kilo veresiye kadar değiştirmezseniz jant için iyi olur.

Yolda sürecekseniz MTB almayın. Şehir/tur bisikletlerine bakın. Kilonuz yüzünden geniş lastik olsun diye de düşünmeyin. Kendimden örnek vereyim. Ben 120 kiloyum ve 700x23c lastikli yol bisikleti kullanıyorum.

inşallah istediğin olur dedikleri gibi yolda süreceksen benim gibi hata yapıp mtb alma sonra 1.75 mi 1.50 lastik mi alayım diye düşünürsün :) sana tavsiyem güzel bir şehir bisikletidir.kadro acıları sayesinde rahat edersin en rahatı şehir bisikletidir bu acıdan.marka olarak birşey söyleyemeyeceğim çünkü piyasayı takip edemiyorum

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
arkadaşla merhaba boyum 1,96 kilom 125,şehir bisikleti almayı düşünüyorum. carraro sportive 224 veya 225 sizce bana uygunmudur. sıkıntı yasarmıyım

Konuyu gorunce direk aklima babam geldi. Kendisi150 kg. O haliyle market bisikletine bindi. Amartisor( her nasil yaziliyor ise) artik calismiyor, Jant 8 ciziyor yolda. Nasil olduysa bir ara jant ic lastigi de kesmis:D:koptum:Transval mis ocean dolphinmis zeplinmis bunlari alma da. Bazilari Cidden cok dandik oluyorlar;)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Carraro sportive 225 tavsiye ederim. Her açıdan kaliteli bir bisiklettir fiyatını fazlasıyla hakeder. Aynı zamanda kendimin de kullandığı bisiklettir kendileri :) Kilonuzun dezavantaj yaratacağını zannetmiyorum sportive 225'te.

Teşekkür ederim görüşleriniz için. İlk baslarda mtb almayı düşünüyordum fakat araştırmalarım sonucu gereksiz olduğunu gördüm.% 80 şehir içi kullanıcam. Bu yuzden saglam bir şehir bisikleti almayı düşünüyorum.Bütcem maximum 1200.

Kardeşim kilo vermeyi kafana koyduysan asla vazgeçme derim,inanıp kendine güvenirsen başarabilirsin.ben kendimden örnek vereyim 3 ayda 27 kilo verdim ve birdahada almadım 4 Yıldır aynı kilodayım boyum 186 kilom 92.kilo vermek için sadece hızlı yürüşler yavaş tempoda koşuşlar ve bisiklete binmen kâfidir.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Kilo vermeyi çok istiyorum ve bunun için uygun bisikleti arıyorum.Şehir bisikleti işimi görücek gibi inşallah.Sizinde maşallahınız var bu arada çok iyi kilo vermişsiniz.

Kron 28" TX250 HD 1250 TL bir bakın isteseniz ben 95 kiloyum rahatça geziyorum. Ayrıca pazarlık ta yapınca biraz iniyorlar.1433503169286.jpg

Diyeti ihmal etmeyin. Sadece bisiklet bir ise yaramaz. Nasılsa bisiklete biniyorum diye yediklerinize dikkat etmeyi unutmayın

• Beğen
Tepkiler: Bülent Ç.
Tek tavsiyem, bir anda paldir kuldur binme. Zorlandığını yerde un eline al.Bir de düzenli binmeyeceksen bir ise yaramaz o.

Yeni konu açamadım buraya yazıyorum.Benim de boyum 1.75 sedona 325 almak istiyorum fakat 2014 ün renkleri daha hoşuma gitti kime sorduysam bulamazsın diyor.2015 sedona 325 alan varsa fotoları paylaşabilir mi ? Boyuma hangi kadro daha uygun olur ?

Başlık yıllar sonra hortlayacak ama; ben de 140 kilo/187 cm boyundayım ve kendime bisiklet bakıyorum. Kesinlikle mtb istemiyorum, 2000-2500 bütçem var ne önerirsiniz?

Decathlondaki riverside modelleri sizin için uygun. kalan parayla da kask ışık eldiven vs alırsınız tez zamanda formu duzeltince zaten belli konularda ister istemez fikir sahibi olup tarzınızi oluşturur illa çok para verecekseniz o zaman harcarsınız bu riverside modelleri insana dünya turu dahi yaptırır sağlamlık konusunda şüpheniz olmasın

• Beğen
Tepkiler: samroomes
@samroomes
Mosso legarda 1927 1921 serileri (link)
önerebilirim ayrıyeten bu tip hangi marka bisiklet varsa önerim olur. Bir bisiklet bayisinden 2018 model almanız tavsiyemdir . 2019 a göre daha ucuzlar . Önemli olan lastik basıncına dikkat etmeniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: samroomes
images

Geri