Scudo Sports

1 ağustos isteğe göre turlar -2

@Birhan ALTUNAY

sağlık olsun hocam

@ATOM

eyvallah üstad

@Ömer Bingöl

o.k

içim geçmiş iki saat uyumuşum bir yarım saat takılayım tekrar cumburlop
eren cebini aldım sana alo diyeceğiz endişelenme bu arada 07.30 da hareket olacak beş dakika tolerans
evet geç yatan ayvayı yer su düşen rampalarında

:D :D :D :D

su düşen ağır rampalar

1- kudu
2- eren -soothsayer
3- kerem -orion
4- semir
5-serkan
6-ömer
7- enver
8 -suha
9- eren aydın
10- volki babo
11-hakan

artı dostlar su düşene gitmek için hepimiz saat 07.30 de bostancı adalar iskelesi önünde buluşmaca eskihisara kadar gideceğiz 44 km düz yol çok az rampa var ve eski feribotlarla topçulara geçeceğiz 3 ytl
bisiklete para alınmamakta toplam yol parası 6 ytl dir isteyen pendikten geçebilir yalova feribot limanında buluşuruz dönüşte isteyen yalovadan döner ben eskihisara döneceğim

dostlar
isteyen pendikten feribotla geçer yalovaya
bisiklet 5 ytl tam bilet 7 ytl olup toplam 12 ytl dönüşte 12ytl
mesafeyi kısaltmış olursunuz yalnız ben eskihisardan geçeceğim için
pendikten geçenler yalova feribot limanında bekleme durumunda olacak
pendikten eskihisar arası 29 km olup topçulardan yalova ise 20 km dir toplam
yuvarlarsak 50 km yolum var demektir yalova feribot limanına ,
isteyen pendikten geçer ,yalova feribot limanında buluşuruz

dostlar km lere bakalım tahmini
bostancı gebze 40 km eskihisar 4 km ne etti 44 km sonra feribota bineceğiz topçular yalova düz yol rampa yok 20 km toplam 64 km
yalovadan su düşen şelalesi 23 km genel toplam 87 km gidiş
dönüş 87 olacak
174 km toplam bana yazacak isteyen yalovadan dönebilir ben lüks feribotları ve gebzeden treni protesto ettiğim için bostancıya kadar dönüşte bisiklet süreceğim

saat tam 07.30 hareket edilecek hassasiyetinize güveniyorum
karşıdan gelecek dostlar saat 06.30 kabataş vapuru ile kadıköye geçerek 06.45 kadıköyde olurlar kadıköyden 07.30 a kadar bostancıya yetişebilirsiniz

Scudo
kudret Abi saat şu an 01:35 ve ben yarım saat önce geldim eve.akşam saat 10 gibi sahil turuna indim ve o arada annem aradı.benim hanım yurt dışında olduğundan çocuklara annem bakıyor.profilimde gördüğün oğlum ateşlenmiş ve kusuyormuş.hemen eve dönüp hastaneye götürdüm.şu an yanımda uyuyor ve sabaha kadar uyuyacağımı sanmıyorum.şu an durumu iyi gerçi ama yarın ben uzun turdayken kötüleşirse hemen dönemem.yanında kalsam daha iyi olacak.sana olan tur sözüm devam ediyor abi.hatta hafta içi tek tabanca basarım sudüşene olmazsa.yada beraber gideriz..tur iyi olurdu ama çocuklar sözkonusu olduğunda hiç bi anlam ifade etmez.sabahki durumuna bakarım.son anda sürpriz yaparsa oğlum sizi eskihisarda falan yakalarım...

@enver avcı

sağlık olsun dostum

su düşen ağır rampalar

1- kudu
2- eren -soothsayer
3- kerem -orion
4- semir
5-serkan
6-ömer
7 -suha
8- eren aydın
9- volki babo
10-hakan

saat 07.30 da bostancıdan bir aksilik olmazsa 8 adam hareket edecek ve yoldan 2 arkadaşı alacağız evet içtima saati 07.15
görüşmek üzere babolar

:in: :in: :in:

herkese teşekkürler bu zorlu turda beni yalnız bırakmayandostlara teşekkürler şansımız vardı tepemizde güneş yoktu bostancıdan topuklayarak gebzeye geldik tren istasyonuna yöneldik ordan eskihisar yakın bir baktım aytekin orda arkadaş vay ne haber derken hasret giderdik
beraber aytekinle eskihisara indik aytekinlerin grubu 12 kişi idi biz sekiz kişi evet topçular yalova arası 12 km imiş 20 değilmiş onu düzelteyim
yalovaya vardığımızdatepemizde güneş yoktu ne lastik patlaması oldu hiç bir şey olmadı ufak kazalar vardı ama önemsizdi
börekçiye daldık dostlar peyniri börek yediler ben her zamanki gibi maden suyu sodası artı ayran karışımını içtim he babam beni tetikledi bu ilaç
ve rampalra geldik gene tepemizde güneş yoktu bu arada wunder in tahmini çıktı bulutlu oldu hava tek çıkmayan tahmin yağmur yağmadı yüzde 20 idi yağmur olasılığı
bizim dürümcüye uğradık hasret giderdik
evet yola devam rampalar devrildi ve su düşen derken bir baktım ilker baba ve hacer aney onlarda orda bir sevindimki
neyse bu arada ben herhal ilk defa en az 3 kova dolusu su kaybetmişimdir
bu arada şelaleye gitmeden yanda akan suya elbiselerlebir güzel oturdum
ve yorgunluksıfırlandı kafamıda yarıya kadar suya soktum ohhhhhhhhhh be hepten ferahladım yalnız bu gün gerçekten kavurucu sıcak vardı ve rüzgar bile ateş topu gibi esiyordu bize bir şey olmaz artık en zorlu çetin bir havada gittikaçıkçası
evet herkese tekrar teşekkürler

Bizi beklemediniz alacağınız olsun 15 dakika sonra arkanızdan çıktık 3 kişi olarak. Neyse siz şimdi dersiniz ki biz zaten hızlı pedalladık. Bizim de yavaş olduğumuz söylenemezdi. Muallimköye kadar 1 lastik patlaması (5 dakikada tamir) ve pogaça molası dışında duraksız geldik. Ballıkayalarda kaya tırmanışı yaptık :p ve cumburlop suya daldık. Çok eğlenceliydi.

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Mesaj yazmaya dermanım kalmadı:=) Dünden yorgunluk vardı üzerimde telef oldum bu gün resmen. Başımıza ne geldiyse Semir'in yüzünden geldi. Arkadaş giderkende gelirkende grup çekilir mi? Ne bitmez tükenmez enerji varmış. Düz yollarda ortalamayı 30-45 arasında tuttu sürekli. Semir bütün gün tam performans pedal bastı. Bizde arkasından ayrılmayayım diye harap olduk:=) Neyse ayaklarına sağlık Semir erken geldik sayende:=)))
Kazasız belasız güzel bir tur oldu. Herkesin ayaklarına sağlık, teşekkürler.

Katılan herkese teşekkürler :in: ,

Ben Kırmızı Beyaz olmuş durumdayım :D Dönüşte az biraz Güneş aldık ozaman yakmış anlaşılan iyiki genelde bulutluymuş hava

Allahtan tutulan kalan yerim yok ,

Görüşmek üzere

@serkan ertan

serkan dostum
baştan beri grubu bir arada tutmaya çalıştım kopmalar olur bu normaldir herkesin performansı bir değil turu organize eden kişi grubu bir arada tutacak
yorulan arkadaşlar için durulacak arada km lerce fark olmaz mecburen durulacaktı nitekim turun başlangıcında arkada kalan volkiyi bekledik
mecburen bekleyecektik herkesi bir arada tutmak önemli tempo hızlı oldu giderkende dönerkende ama herkesin zevk aldığına eminim olayda bu zati kısa zamanda gidip geldik üstelik cehennem sıcağına rağmen artı tepemizde saat 16.00 kadar güneşin olmaması avantajımız oldu şile gezisinde tepemizde güneş bizi fena yaktı rampalarda
sıcaklık son derece dez avantaj yaz aylarında turlara erken başlamak daha doğru saati 06.00 a çekmek daha akıllıca ve mesafenin kısa tutulmasıda önemli 2 ay ,temmuz ve ağustos, bu aylarda prosedür uygulanmalı bu pazar 06.00 da polineze hareket etmek lazımda karşıdan gelecek arkadaşların gelmesinin zor olduğunu düşünerek 07.30 a çektim

Beklediğiniz için teşşekkürler :in:

Yanlız tur çok hızlıydı, sakat bi durum bu sıcaklarda, Kudret abiyi sabah Kartalda gördüğümde inanamadım, Sanki Dolu dolu 1 kova suyu üstünden dökmüşler gibiydi ;korkutucu bir başlangıçtı, bu görüntüyü gün içinde birkaç gez gördüm, Çok sıvı kaybetti Kudret abi,

Aman abi yarışmıyoruz yaww

Düşünün dünya kadar yokuş var vede genel ortalama 20 nin üstünde,

Ne kadar hızlı bir tur olmuş :eek:

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@volkii

yav volki sağlık sağlık bütün vücuttaki ne kadar toksitler ve kanserli hücreler varsa terle atıldı şimdi canavar gibiyim terlemezsen kork tabi bu sıcak havalarda böyle yüksek basabilmek yaşıtlarım için konuşuyorum gençler için değil riskli benim için çok riskli bir hız idi ama gördüğüm şu oldu soda ayran karışımı inanılmaz bir şekilde yorgunluğu aldı ve beni tekrar fişekledi rampalara
ama şu bir gerçekki tepemizde güneş olsaydı o vakit hepimiz yanmıştık hava durumlarına kesin bakmak lazım biliyordum fazla etkilenmiyeceğimizi dönüşte saat 16.00 da çıkan güneş arkadan rampada çok kötü vurdu bizi
tek rüzgar yoktu bazı yerlerde ise alev topu gibi idi evet dikkat etmek lazım gerek ısıya gerekse rüzgarın gücüne bu iki ay temmuz ve ağustos dikkat etmek gerekir ama başarılmayacak bir iş değil gerekli önlemler alınmalı

Açılıyo abi bir sıkıntı yok linkte. Sende link hiç mi açılmıyor? ne gibi bir uyarı veya hata veriyor?

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@Eren AYDIN

free user e tıkladım bilgisayara indirdim fakat açamadım picassa linki açıyorum ama bu linki açamıyorum yada benim bilgisayara program ekleyeceğiz mi nedir anlamadım gitti

Geri