Scudo Sports

10 adımda apaçi bisikleti nasıl yapılır?

Scudo
Arka tekerle çatal arasına pet şişe sıkıştırıp, giderken egsoz sesi çıkarttığını sanmak. Zor çocukluk geçirmişim.

@Soykan U.
Ehehehe bizde camasir mandaliyla karton parcasi sikistiriyorduk teker arasina, boylelikle yuksek hub sesi aldigimizi sansakda aslinda essek arisi sürüsüne benzer bir efekt oluyordu ahahahah :D

@dodurgalı_06
Eheheheaviary-image-1485475282996.jpeg

Aslında apaçi bisiklet yapmak da bi yetenek. Şahsen ben yapamam. Öyle bir zevk yok bende. Geçen yine Etimesgutta takılırken sokakta bi bisiklet gördüm, bisiklet olduğunu 1–2 dakika sonra anlayabildim. Yani neye benzetmeye çalışsam olmuyor. Kendine has bir tür oluşturmuş. Yani @mariokaldato hocam alınma ama senin koyduğun fotolar kron ise, bu bahsettiğim bisiklet specialized :D. Keşke fotoğraf çekseydim.

@dodurgalı_06
Ahahahaha :D sabah sabah. O bisikletlerin ilham kaynagi yüz vermeyen mahalle kizlaridir. Elemanlarda hirsini bisekil cikartacaklar elbet keh keh aviary-image-1484262156599.jpeg

FB_IMG_1485780457115.jpg

basık bisiklete bagaj takılır mı, tura çıkılır mı? ilgililerden cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@appendix

Tabiki de hocam. Tek sıkıntı bagaj takmak için diğer bir kaç aksesuardan vazgeçeceksiniz.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@dodurgalı_06
Kürek sapindan ve insaat el arabasindan guzel bi bagaj projem var bakalim fakat cok agir eheheh :D

Biz eN iyisini yApaNa kadaR En IyiSi bU ~ ;)

maxresdefault.jpg

@T.T
Sana m danisiyoduk ne yapacagımızı bilmiyordum pardon

Geri